2777
2789

خواخاه 

ک چی مثلا؟  کامنتارم بسته 

یکی نیس بهش بگه زنیکه یعنی چی عکس قبل بعد دختره رو گذاشتی و نوشتی روحت شاد.... 

بعضیا چقد حریصن🥲

یٰا‌رَبَّ‌العٰالَمیـٖن🤍

از نظر من مشکلی نداره، یکمی نامتعارفه فقط 😆 انگار از عکس مرده هم بخوای نمونه کار دربیاری. ولی خب کسی بذاره بهش هیت نمیدم 

اومدنت به نی نی سایت با خودته رفتنت با خدا

خواسته بگه من اینقدر کارم خوبه بیمار زنده از زیر دستم بیرون نمیاد😅😂😂😂

آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشد هیزم است.                                                                *************************************************    از دیروز بیاموز برای امروز زندگی کن و امید به فردا داشته باش و تلاش کن💫

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا ینی چی متوجه نشدم چقدر بیشور

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
وا ینی چی متوجه نشدم چقدر بیشور

دختره چن روز پیش تصادف کرد فوت شد 

اینم پیج ارایشگریه اومده عکس دختره رو گذاشته قبل میکاپ و بعدش زیرشم نوشته روحت شاد

یٰا‌رَبَّ‌العٰالَمیـٖن🤍
دختره چن روز پیش تصادف کرد فوت شد  اینم پیج ارایشگریه اومده عکس دختره رو گذاشته قبل میکاپ و بع ...

واقعا کارش زشت بوده.بگو بدبخت اگه طرف راضی نباشه میتونی حلالیت بگیری ک اون دستش ازاین دنیاکوتاس

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

شاید همین عکسو داشته ازش و چون  صمیمی بودن دلش خاس 

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔