2777
2789
عنوان

چطوری بهش بگم پریودم؟😩

| مشاهده متن کامل بحث + 2149 بازدید | 28 پست

ببین اینطوری بگو من اینطوری میگم:

همه دخترا در ماه به دوره‌ای رو سپری میکنن که ممکنه سر هر مسئله‌ای هرچند ساده ناراحت بشن یاحتی حوصله خودشونم نداشته باشن ، فقط میخواستم بدونی که من الان تو اون دوره‌ام و لطفا بیشتر هوامو داشته نمیخوام الکی دلخوری پیش بیاد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من به شوهرم نگفته بودم تو نامزدی 

ولی وقتی عقد کردیم خودش گفت من میدونم تو فلان تایم تو تایم خوبی نیستی، بعد گفتم از کجا میدونی؟

گفت اخه دقت کردم دقیقا تو همون تایم یه دلخوری بینمون پیش میاد تو ناراحت میشی🤦😂😂😂😂😂

حالام اگه خودش زرنگ باشه می‌فهمه

🤌🫀
چراباید بگی،مگه قراره هروقت میبینیش پریود باشی😐

نه شما بد متوجه شدی

گاهی وقتا توی اون تایم من خیلی بی حوصلم و اونم خیلی سر به سرم میزاره میخوام متوجه بشه که کمتر اذیت کنه😂

عجیبه تو این دوران خانما دوست ندارند یک خانم اطلاع داشته باشه اما دنبال بهونه واسه فهموندن این دوران به شوهرشون و مردا هستند مردا هم که کلا فکرای خاک بر سری دارند وگرنه  مردا هیچ وقت حال بد خانما به هیچ جاشون نبوده همش اداست از سر مجبوری که یک وقت دچار دعوا با خانم نشند که میدونند خانما انتظار توجه ندارند