2777
2789
عنوان

امپول دگزامتازون برای کودک دوساله

7053 بازدید | 40 پست

دوستان پسرم تب خیلی بالایی داشت

متخصص اطفال نصف امپول براش زد

الان همه تو سایت میگن خیلی بده چرا زدین

من دارم دق میکنم. دکتر گفت ممکنه تشنج کنه برا همین امپول حتما بزن.شما استفاده کردین؟؟

دکتر بهتر از خانمهای نی نی سایتی میدونه دگزامتازون وقتی لازم باشه هیچ اشکالی نداره 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه زدی عزیزم نگران نباش ولی هیچوقت دیگه تکرارش نکن

جذب کلسیم رو تا ۶ ماه از بین میبره و کلی خطرات دیگه داره جالا با یه بار چیزی نمیشه . دکترها برای اینکه فورا علایم رو از بین ببرن دگزا میدن

من یه مادرم با یه کانال لباس بچه ی خوب تو ایتا   بهم سر بزن حتما  https://eitaa.com/joinchat/4135387430C5fbc11ca9b

اشکال نداره عزیزم،به دخترجاریم هم زده بودن

به دخترمنم دوبارکه تبش از۴۰درجه پایین نمی اومد زدن

تب بیشترازهمه برای بچه ضررداره

"دخترم"دوست داشتنت،پیراهن من است! میپوشم وازیادمیبرم که جهان جای غمگینی است.❤
دیگه زدی عزیزم نگران نباش ولی هیچوقت دیگه تکرارش نکن جذب کلسیم رو تا ۶ ماه از بین میبره و کلی خطرات ...

کی گفته؟ چهار تا مطلب زرد سایت های طب سنتی و اسلامی که هیچ توجیه علمی ندارن والا کورتون درمانی گاهی لازمه مگه یک آمپول چیه که کلسیم رو تا شش ماه جذب نکنه

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

خیلی منو نرسونون از اونموقع ک زدم برا بچم حالم بده

نترس،دختر تازه نصفشو زده یعنی دوزش برای بچه اوکی هس.دکتر بهتر میدونه یا سایت؟دگزا سریع علائم رو کم میکنه تب پایین میاد التهاب کم میشه.

این جانِ اولی نبود که کندم🖤

اشکال نداره عزیزم،به دخترجاریم هم زده بودن به دخترمنم دوبارکه تبش از۴۰درجه پایین نمی اومد زدن تب ب ...

دقیقا پسر برادر شوهر ابجیم تشنج کرد زبونش بند اومد بیچاره ، الان هم کلی گفتار درمانی رفته فقط یه کلمات گنگ میزنه