2777
2789
حس میکنم خشمی که نسبت به بچه دارم و اذیتم میکنه انتقال دارم میدم به خودم

فکر کنم خشم ک داری ریشه برمیگرده ب خانوادت ب مادر پدر حالا نمیدونم چیه ولی حتما تراپی برو نزار بچت مث خودت کمبود محبت یا خشم ب خودش رو تجربه کنه گناه اون چیه

وقتی صبح زود⏰بدلیل کاهلی ازخواب برخاستن راب تعویق می اندازید این جمله را در ذهن مرور کنید:باید برخیزم و کاری را انجام دهم که برازنده یک انسان است💙🌱
به زور ازت میگیره ؟؟یا قدرت نه گفتن نداری وقتی گفت پولتو بده تو رودروایسی قرار میگیری و پولتو میدی ب ...

زور نه همش میگه دارم جمع میکنم خونه بگیریم حتی ی ضد آفتاب نگرفتم این ماه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زور نه همش میگه دارم جمع میکنم خونه بگیریم حتی ی ضد آفتاب نگرفتم این ماه

خب بگو من پولامو خودم بلدم جمع کنم...بعدشم خودش میره سرکار یافقط این تویی ک میری؟بهش اعتماد داری ک داره جمع می‌کنه یا شک داری ک ممکنه خرجشون‌کنه؟

رِفیقَ مَن لا رِفیقَ لَه...خداجونم ممنونم ک تو روزای سخت زندگیم،وقتی کسی نبود درکم کنه  و همه دَکَم کردن اما تو همیشه منو تو آغوشت کشیدیو درکم‌ کردی🙃... خداجونم ممنونم ازت ک در حالی ک من بد بودم اما تو بازم در حقم لطف داشتیو بهم خوبی کردی💝خداجونم تو اگه نجاتم نمی‌دادی از خیلی چیزا و خیلی کارا...الان من خوب بود داخل قبرستون باشم ن اینجا🥺✋🏻💟ممنونم ازت ک‌ منو از منجلاب نجات دادی و همیشه برام ستارالعیوب بودی🥺💞...ممنونم ازت ک جای خالی اون چیزایی ک نداشتم رو برام پر کردی😘...ممنونم ازت ک بدون دلیل عاشقمی🫂...ممنونم ازت ک همیشه وقتی میگم ببخشید سریع الرضایی و  منه رو سیاه رو خیلی سریع می‌بخشی🥹🚶🏻‍♀️...تو خیلی دوست داشتنی هستی عشق جذاب و باحال من... همه کس و کار من! عاشقتم یه عالمه هرچی بگم بازم کمه😍عزت دست توعه عشقم بزار بقیه هرچی می‌خوان بگن، بگن:)مهم نیست!خیلی دوستت دارم بهترین و تنها ترین رفیق من❤️💛💚💙💜🤎🧡💝💟💕💞💓💗💖💌🫂😘😍حالا ک تا اینجا اومدی و همه امضام رو خوندی سه تا صلوات بفرست برا ظهور آقامون امام زمان....اللهم عجل لولیک الفرج💖💗💓
اون که خششمش از منم بیشتره 

چون از تو گرفته متاسفانه هر دو باید برید تراپی نکن اینکار رو باخودتون 

وقتی صبح زود⏰بدلیل کاهلی ازخواب برخاستن راب تعویق می اندازید این جمله را در ذهن مرور کنید:باید برخیزم و کاری را انجام دهم که برازنده یک انسان است💙🌱
فکر کنم خشم ک داری ریشه برمیگرده ب خانوادت ب مادر پدر حالا نمیدونم چیه ولی حتما تراپی برو نزار بچت م ...

همش سر بچه دااااد میزنم بلننند 

تصمیم میگیرم که خوب رفتار کنم خیلی خودمو کنترل کنم دو روز روز سوم دوباره شاید بدتر از قبل

میخوام به خاطر بچه ام هم که شده نجات بدم اما قدرت و اراده ندارم

یادت باشه ت مادری 

هر مادری ک بچه ب دنیا میاره بهش نمیگن مادر  مادر اونیکه بخاطر بچش جونشو هم میده فداکاری میکنه تلاش میکنه برای بهترین حال بچش

همش سر بچه دااااد میزنم بلننند  تصمیم میگیرم که خوب رفتار کنم خیلی خودمو کنترل کنم دو روز روز ...

حتما برو تراپی  البته خوبشو پیدا کن 

تراپی چی عزیزم با کدوم پول شوهرم که اصلا پول داشته باشه هم برا تراپی نمیده.

یسری مشاور رایگان هم هس از اونا کمک بگیر

یادت باشه ت مادری  هر مادری ک بچه ب دنیا میاره بهش نمیگن مادر  مادر اونیکه بخاطر بچش جونش ...

دلم میخواد زااااار بزنم همه ی این بغض هایی که تو گلوم گیر کرده.من خیلی احمقم خیلی 

دلم میخواد زااااار بزنم همه ی این بغض هایی که تو گلوم گیر کرده.من خیلی احمقم خیلی 

چن سالته