2777
2789
عنوان

کمبود اعتماد بنفس من

| مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 33 پست
آخه نمیدونی که که تو کلاس همه باهم صمیمیین انگار من ببینشون اضافیم همشونم باهم هم شهرین غیر من غریب ...

اینا مهم نیست برای خودت بزرگش کردی واقعا هم اونقدری که ما فکر میکنیم بقیه مسخرمون میکنن اینطور نیست. اینو یادت باشه اعتماد بنفستو الان درستش نکنی خیلی فرصتای خوبو از دست میدی تو زندگیت

از رحمت خدا ناامید نشو🌱    لطفا زیر ۱۵۰ سال ریپلای نکنه☺️👻

بذار بهت یه واقعیت رو بگم ۸۰ درصد ترست از مغزته یعنی در ۸۰ درصد مواقع چیزی قرار نیست اتفاق بیفته&n ...

درستهدترسم از وجودمه ترسم دورنیه فقط توان روبه رو شدن باهاش برام سخته

شَرحی ِز حال و حالی زِ شَرح نیست🖤🥀 ️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من در حالتی مشابه شمام

خیر سرم حقوق میخونم   من اجتماعی ام ولی موقعی که از کسی چیزی بخوام اینجوری میشم وگرنه حرف میزنم هووف 

می‌خوام ازمونمو دادم برم کلاس فن بیان واینا

منتظرم زندگی قشنگیاشو نشونم بده   
اینا مهم نیست برای خودت بزرگش کردی واقعا هم اونقدری که ما فکر میکنیم بقیه مسخرمون میکنن اینطور نیست. ...

بخدا سعی دلرم میکنم درستش کنم

خیر سرم حقوق میخونم   من اجتماعی ام ولی موقعی که از کسی چیزی بخوام اینجوری میشم وگرنه حرف میز ...

انشالله موفق باشید 

شما میتونید با کسی به راحتی دوست بشید

انشالله موفق باشید  شما میتونید با کسی به راحتی دوست بشید

ممنون گلم

اکثرا نه ،البته خودم اهل رفیق بازی اینا نیستم ،بیشتر با خانواده وقت میگذرونم 

چی میخونی؟

منتظرم زندگی قشنگیاشو نشونم بده   

ببین تنها نیستی منم دقیقا شرایط تورا دارم

اعتماد بنفس ندارم، موقع صحبت توی جمع صدام میلرزه و تپق میزنم، بلدنیسم چطوری ارتباط بگیرم

اما نظرم اینه محدود کردن خودت باعث اینا میشه، اگه بری تو دل ترس و انجامش بدی. اعتماد بنفستو بدست میاری،

ببین تنها نیستی منم دقیقا شرایط تورا دارم اعتماد بنفس ندارم، موقع صحبت توی جمع صدام میلرزه و تپق می ...

شما رفتید تو دل ترستون؟