۱_در جمع بخاطر کمبود اعتماد بنفس نمیتوانم صحبت کنم مثلا وقتی میخوام صحبت کنم یه حسی درونم میگه تو صحبت نکن یکی بهت تیکه میندازه یا میگه بد ترکیبو مورد تمسخر قرار میگیری حتی بخاطر کمبود اعتماد بنقس که دانشچوم نتونستم در عرض یک ترم با کسی دوست بشم آسته رفتم آسته آمدم وگاهی برای فرار از این دغدغه فکر های به خودکشی هم کردم واقعا من دیگه تحمل کم رنگ بودن تو اجتماع تو زندگی رو ندارم اگر کسی تجربه وراهنمایی برای درمان من سراغ دارید بگید
آخه نمیدونی که که تو کلاس همه باهم صمیمیین انگار من ببینشون اضافیم همشونم باهم هم شهرین غیر من غریب ...
اینا مهم نیست برای خودت بزرگش کردی واقعا هم اونقدری که ما فکر میکنیم بقیه مسخرمون میکنن اینطور نیست. اینو یادت باشه اعتماد بنفستو الان درستش نکنی خیلی فرصتای خوبو از دست میدی تو زندگیت
از رحمت خدا ناامید نشو🌱 لطفا زیر ۱۵۰ سال ریپلای نکنه☺️👻
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!