2777
2789
عنوان

چرا دخترم شکل منو باباش نشد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1661 بازدید | 62 پست

خب اینکه تعجب نداره.

نشنیدی که میگن بچه ای که به دنیا میاد زشت باشه بزرگ بشه خیلی خیلی خوشگل میشه. خواهر منم وقتی به دنیا اومد چند ماه اول انقده پرمو و سیاه بود که فکر کردیم تو بیمارستان اشتباهی شده الان ببینیش اگه 15 سالش نبود همه فکر میکردن کل اجزای صورتش جراحیه. 

یکم صبر کن تا جوجه اردکت بشه قو...

ضمنا نی نی نورسیده مبارکهههههههههههههههههههههه و خوش قدم باشه ایشالا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیییییزم این حرف من یادت بمونه.چند ماه دیگه با خودت میگی عسل گفته بودااااا نوزادی که بدو تولد و ر ...

عسل یاد حرف یکی از فامیلای شوهرم افتادم من عروسیم خیلی خوشگل شده بودم یکی از فامیلای شوهر اومد پیشم گفت همیشه همینه خوشگلا زشت میشند زشتا خوشگل میشند    

دختر خواهر من وقتی بدنیا اومد سیاه وزشت بود الان که ۵ سالشه مو طلایی وفرفری ومث برف سفیده هرجا میریم ازش عکس میگیرن بچت کلی چهره عوض میکنه تا بیاد بزرگ بشه 

زندگی به من آموخت"که هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست"
اره سبزس و قرمز  خدا کنه همونجور که میگید تغییر کنه من حساس نبودما اینقد شوهرم تو بارداری همش ...

دختر منم اولش مادرشوهرم میگفت زشته ولی بعد چهار ماه خیلی عوض شد . خودم که همیشه فکر میکنم از همه خوشگلتره  

منو شوهرم سفیدم دخترمون گندمی اما انقدررر جیگیره همه عاشقشن بخدا خیلی تو دل بروهه...الانم مریض شده😢😢 بگردم الهی زودتر خوب بشه نفسی من

ایرانمون پر میشه از امید هر کوچه ای پر میشه از آواز...قفس یه روزی میشکنه آخر پرنده توی خونشه پرواز✌

پسر من دنیا که‌اومد البته اورژانسی ۳۸هفته سزشدم‌وقتی به هوش اومدم بغل مامانم بود یه نیم نگاهی کردم وای اینقدر شبیه عمه شوهرم بود منم‌ازاون‌متنفر بودم به مامانم گفتم حالا دیگه کسی نبود عدل باید به‌اون بره مامانم‌گفت حرف نزن تو حالا خداراشکر سالم ولی حالا که‌بزرگ شد کپی داداش خودمه خداراشکر 

بابا سبزه ها قشنگند من یه دخترم سبزه ست سبزه هاااا ولیرخشگل و تودل بروو هست وااای چقدر از دخترام تعر ...

چه دختر نازی داری بهش رای دادم

خداحفظش کنه خیلی خوشگله  

(لطفا لطفا لطفا وقتی میرید مسافرت یه بسته کیسه زباله هم با خودتون ببرید .اشغال هاتونو بریزید تو کیسه و بندازین داخل اولین سطل اشغالی که دیدین ) 
مرسی بچه ها از حرفاتون امیدوار شدم 😍😍  ایشالا همینجور باشه که شما میگید

شک نکن

یه روز دوست صمیمی بابام وقتی مهمونشون بود همراشون یه خانم و آقای میانسالی هم اومدن خونه بابام

این زن و مرد انقده سفید بودن که اصلا باورت نمیشد اون دختر کوچولوی سیاه پوست با موهای مجعد دخترشون باشه. جالبه که بعدش گفتن بچه دار نمیشدن رفتن پرورشگاه و بچه ای سیاه رو که کسی به فرزندی قبول نمیکرد گرفتن و اون بچه شد و زندگیشون

من که مثل خیلی از دوستان مطمئنم این نی نیت جیگملی میشه واسه خودش.

ولی میخام بدونی حتی اگه خوشگل هم نمیشد باید برا مامان و باباش. خوشگل ترین بچه دنیا باشه

اعتماد به نفس آدما ربطی به چهره و هوششون نداره به احساسیه که تو بچگی از والدین می گیرن