2777
2789
عنوان

اگزما

171 بازدید | 19 پست

سلام خانما من دستم اگزما داره و وقتی بدون ضدافتاب برم بیرون بدتر میشه

از مشاوره پوست پرسیدم گفت کرم اوره بزنم 

حالا اوره مارک ثمین خوبه یا mndشرکت نفیس؟ 

کاور و سرویس آشپزخونه میدوزم .  پیج اینستا و تلگرام و سروش و باسلام پیج دارم  خوشحال میشم فالو کنید pary_hand_made

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

کجاها بیشتر می زنی ؟

فقط روی دستم اینجوری 

صورتمم خیلی خفیفه زیاد مشخص نیست 

کاور و سرویس آشپزخونه میدوزم .  پیج اینستا و تلگرام و سروش و باسلام پیج دارم  خوشحال میشم فالو کنید pary_hand_made
ثمین خوبه  دستتم مدام مرطوب کن دستکش نخی بپوش زیاد هم زیر اب نزن

ممنون عزیزم 

فقط روی دستم اینجوری  صورتمم خیلی خفیفه زیاد مشخص نیست

دختر منم این مشکل داره 

یک پمادی رو دکتر براش تجویز کرده خیلی خوبه 

یکسال و نیمه دیگه دکتر نمی برم دوست داشتی برات  عکسش بفرستم

البته تقریبا کمیاب هست

😐🤷🏻‍♀️
دختر منم این مشکل داره  یک پمادی رو دکتر براش تجویز کرده خیلی خوبه  یکسال و نیمه دیگه دک ...

عزیزم بفرس ماهم استفاده کنیم اگزمای من هی میره و هی برمیگرده اگزما ایتحوریه،؟

نمیدونم کجایِ دنیا و با چه حالی هستی که اینو میخونی، اما یادت نره: غم همیشه انقد پر رنگ نمیمونه
دختر منم این مشکل داره  یک پمادی رو دکتر براش تجویز کرده خیلی خوبه  یکسال و نیمه دیگه دک ...

مممنون عزیزم عکسشو برام بزار پیدا کردم میخرم 

عزیزم بفرس ماهم استفاده کنیم اگزمای من هی میره و هی برمیگرده اگزما ایتحوریه،؟

منم موقع بارداری اینجوری شدم صورتمم از کناره بینی و خط لبخند داشت فقط ،با روی دستمم، 

یکمم آفتاب بخوره دیگه بدجور اذیت میشم و همش خارش 

صورتم موقع کرونا مریض شدم و ندام ماسک زدم بخاطر نفسم و رطوبت داخل ماسک صورتم بهتر از قبل شد ولی دستم نه