2777
2789
عنوان

اگزما

165 بازدید | 19 پست

سلام خانما من دستم اگزما داره و وقتی بدون ضدافتاب برم بیرون بدتر میشه

از مشاوره پوست پرسیدم گفت کرم اوره بزنم 

حالا اوره مارک ثمین خوبه یا mndشرکت نفیس؟ 

کاور و سرویس آشپزخونه میدوزم .  پیج اینستا و تلگرام و سروش و باسلام پیج دارم  خوشحال میشم فالو کنید pary_hand_made

ثمین خوبه 

دستتم مدام مرطوب کن دستکش نخی بپوش زیاد هم زیر اب نزن

فقط 2 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نمیدونم کجایِ دنیا و با چه حالی هستی که اینو میخونی، اما یادت نره: غم همیشه انقد پر رنگ نمیمونه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کجاها بیشتر می زنی ؟

فقط روی دستم اینجوری 

صورتمم خیلی خفیفه زیاد مشخص نیست 

کاور و سرویس آشپزخونه میدوزم .  پیج اینستا و تلگرام و سروش و باسلام پیج دارم  خوشحال میشم فالو کنید pary_hand_made
ثمین خوبه  دستتم مدام مرطوب کن دستکش نخی بپوش زیاد هم زیر اب نزن

ممنون عزیزم 

فقط روی دستم اینجوری  صورتمم خیلی خفیفه زیاد مشخص نیست

دختر منم این مشکل داره 

یک پمادی رو دکتر براش تجویز کرده خیلی خوبه 

یکسال و نیمه دیگه دکتر نمی برم دوست داشتی برات  عکسش بفرستم

البته تقریبا کمیاب هست

😐🤷🏻‍♀️
دختر منم این مشکل داره  یک پمادی رو دکتر براش تجویز کرده خیلی خوبه  یکسال و نیمه دیگه دک ...

عزیزم بفرس ماهم استفاده کنیم اگزمای من هی میره و هی برمیگرده اگزما ایتحوریه،؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نمیدونم کجایِ دنیا و با چه حالی هستی که اینو میخونی، اما یادت نره: غم همیشه انقد پر رنگ نمیمونه
دختر منم این مشکل داره  یک پمادی رو دکتر براش تجویز کرده خیلی خوبه  یکسال و نیمه دیگه دک ...

مممنون عزیزم عکسشو برام بزار پیدا کردم میخرم 

بله  با تغییر فصل تشدید میشه

عکسشو فرستادی تگم کن لطفا

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم بفرس ماهم استفاده کنیم اگزمای من هی میره و هی برمیگرده اگزما ایتحوریه،؟

منم موقع بارداری اینجوری شدم صورتمم از کناره بینی و خط لبخند داشت فقط ،با روی دستمم، 

یکمم آفتاب بخوره دیگه بدجور اذیت میشم و همش خارش 

صورتم موقع کرونا مریض شدم و ندام ماسک زدم بخاطر نفسم و رطوبت داخل ماسک صورتم بهتر از قبل شد ولی دستم نه