2777
2789
عنوان

اتو مو یا برس حرارتی?

96 بازدید | 12 پست

سلام دوستان

من موهام یه خورده وزه بنظرتون اتو مو بگیرم خوبه یا برس حرارتی?

که همیشه بعده حموم صافشون کنم?

عضو تاپیک پرانرڗی 💪رکورد سلامتی 💪تاریخ شروع 2/17 وزن 86      

هیچکدوم ... خیلی زیاد اسیب میزنن به مو بعد از یه مدت هم موهات میسوزه خورد خورد میریزه پایین 

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»

همیشه اتو بکشی سر سال کچل میشی حتی سشوار رو مدام نباید بزنی🗿 

برس حرارتی چرته گرفتم اصلا خوب نبود من گول خوردم شما گول تبلیغات رو نخور

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچکدوم ... خیلی زیاد اسیب میزنن به مو بعد از یه مدت هم موهات میسوزه خورد خورد میریزه پایین 

عه پس چیکار کنم

همیشه اتو بکشی سر سال کچل میشی حتی سشوار رو مدام نباید بزنی🗿  برس حرارتی چرته گرفتم اصلا خوب ...

ممنون از راهنماییت عزیزم

آخه اتو به ریشه نمیرسه یعنی باز بده

ممنون از راهنماییت عزیزم آخه اتو به ریشه نمیرسه یعنی باز بده

قربونت💕

از همون ساقه میشکنه و موخوره میزنه 

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

عه پس چیکار کنم

موهاتو تو حمام ماسک بزن بعدش هم روغن ارگان و ماست بزن هم برای سلامت مو خوبه هم وز نمیشه موهات

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»
پس بیخیال  همون نرم کننده میزنم😁

بعد حمام هم سرم مو یا روغن آرگان بزن وزشو میگیره 

موهاتو تو حمام ماسک بزن بعدش هم روغن ارگان و ماست بزن هم برای سلامت مو خوبه هم وز نمیشه موهات

ممنون گلم