2777
2789

کسی که کار خوبی براتون میکنه و فکر میکنید بهترین آدم روی زمینه در واقع اون آدم داره برای کار بدی که در حقتون کرده و شما نمیدونید عذاب وجدانشو آروم میکنه یا با اینکار میخواد فقط توجه شمارو بدست بیاره اینو زمانی فهمیدم که دوست سابقم منو تو یه رابطه بلاتکلیف گذاشته بود و یسری مشکلات روحی داشت که به من نگفته بود و انکار میکرد..من بابت کارهای خوبی که برام میکرد عذاب وجدان داشتم که چرا من اونقدرم که بهم کمک کرده بود در حقش خوبی نکردم در صورتی که من احساسو وقتو سلامت روحیمو داشتم هدر میدادم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشاورت بویی از انسانیت نبرده بوده و مثل یه چرتکه حسابگر فکر میکرده 

ما خوبی میکنیم چون خداوند ما رو انسان افریده و انسانیت داریم ما خوبی میکنیم چون خدا خودش مهربانه و مهربانی رو دوست داره . 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

همیشه اینطور نیست.

رئیس من هیچ بدی در حقم نکرده ولی مراعات شرایطم رو می‌کنه 

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ

نمیشه درمورد همه اینو گفت 

من به کسی که اصلا نمیشناسم که در کجای کشور زندگی میکنه دارم کمک کوچیکی میکنم هیچکی هم خبر نداره، انجام میدم چون حال خودم خوب میشه، چون معتقدم خدا اینو میبینه و برای تشکر از داشته هاو موهبت هایی که بهم هدیه کرده تو زندگی انجامش میدم 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

مشاورت بویی از انسانیت نبرده بوده و مثل یه چرتکه حسابگر فکر میکرده  ما خوبی میکنیم چون خداوند ...

دوست عزیز درست متوجه نشدی مثل مردی که به زنش خیانت کرده ‌وزنش خبر نداره و براش کادو میخره و محبت میکنه

کسانی که میدونن در حقت دارن بدی میکنن و تو نمیدونی در واقع 

اونارو شاید ندونیم 

خودمونو که میشناسیم و از نیت قلبیمون خبر داریم  دیگه 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

دوست عزیز درست متوجه نشدی مثل مردی که به زنش خیانت کرده ‌وزنش خبر نداره و براش کادو میخره و محبت میک ...

خب دیگه اون همسر قبلا خانومش آزار داده 

میگن وقتی بی دلیل حالت بده یکی دلتگنته و داره بهت فک میکنه 
مشاورت خودش باید بره پیش مشاور این چه حرفیه که زده

درست متوجه نشدین منظور این نیست که همه اینطورن خیلی ها آدم خوبین و خوبی میکنن ولی کسی که در حق کسی بدی میکنه و طرف خودش خبر نداره با کار خوب به اون فرد وجدان خودشو آروم میکنه مثل مردایی که خیانت میکنن و برا زنشون کادو میخرن

دوست عزیز درست متوجه نشدی مثل مردی که به زنش خیانت کرده ‌وزنش خبر نداره و براش کادو میخره و محبت میک ...

اوووف چه مثالی هم زدی 

واقعا خندت نمیگیره به این حرف؟!؟!؟! 

19 ساله که همسرم از همون روز اول ازدواج در حق من خوبی میکنه و محبت بی دررررریغ 

یعنی این بنده خدا خیانت داره میکنه و برای آروم کردن عذاب وجدانش داره اینکارو میکنه 

توصیه میکنم مشاور بیسوادتو عوض کنی