2821
2789
عنوان

مادرشدن خیلی عجیبه🥲

224 بازدید | 14 پست

من شش ماهه ک مادر شدم

قبلا از مرگ میترسیدم بدون دلیل

اما الان از مرگ میترسم فقط و فقط بخاطر اینکه پسرم بدون مادر میمونه و بعد من کی میخواد انداره من دوسش داشته باشه و مراقبش باشه؟

معلومه هیچکس

هیچکس مادر نمیشه

الان خوابیده دارم نگاش میکنم چشمام پر شد

نکنه من بمیرم و بچم بی مادر بمونه😢

کاش موقعی خدا مرگ رو برام مقدر کنه ک لااقل پسرم بزرگ شده باشه

این فکرها رو نکن

دخترک خنده کنان گفت که چیست راز این حلقه زر راز این حلقه که انگشت مرا این چنین تنگ گرفته است به بر این همه تابش و رخشندگی است مرد حیران شد وگفت حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است همه گفتند:مبارک باشد دخترک گفت:دریغا که مرا باز در معنی آن شک باشد سالها رفت شبی زنی افسرده، نظر کرد برآن حلقه زر دید در نقش فروزنده او روزهایی که به امید وفای شوهر به هدر رفته هدر زن پریشان شد ونالید که وای، وای این حلقه که در چهره او باز هم تابش و رخشندگی است حلقه بردگی و بندگی است!

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

درکت میکنم...

میدونی من کی به این حرفا رسیدم؟

وقتی جواب آزمایش سرطانم دستم بود.وقتی دکتر گفت بدخیمه.وقتی گفت ۶ ساعت عملت طول میکشه....وقتی گفت بعدش باید شیمی درمانی بشی و قرنطینه و ۲ ماه نباید کسی دورت بیاد...وقتی گفت باید از شیر بگیرمش...

دختر من فقط یکسالشه...

این مدت اندازه بیست سال پیر شدم.شکسته شدم...

ولی خدای این بچه های خیییییلی بزرگه.اونقدر هواشونو داره که محبت منو تو توش سر سوزنی هم دیده نمیشه...

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

پایدار باشید و عاقبت به خیر 

خیلیییییی درکت می کنم این حس تا ابد با ماست و هیچ ربطی ندارد که بچه ها چند ساله بشن

مامان خانم مهندس و آقای دکتر هستم.عاشق خدا,طبیعت,موسیقی,شعر و ادبیات ام  
منکه اگه بچه دار شدم برام مهم نیس حالا انگار میخاد برام چیکار کنه 

چون مادر نیستی 

میگن ادم سگ بشه مادر نشه

فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30