2777
2789
عنوان

برای ادبیات نگاه نو یا سیرتاپیاز🤔

112 بازدید | 12 پست

سلام تجربیم برای ترمیم معدل دوساله از درس دور بودم یادم رفته چطور بخونم برای ادبیات نگاه نو چاپ ۱۴۰۰ دارم کفایت میکنه یا سیر تا پیاز باید بگیرم؟؟

برای عربی چه کتابی لازمه؟همون کتاب جزوه استاد کافیه یا باید کتاب بخرم لطفا در رابطه با ترمیم معدل هر اطلاعاتی میدوتید بگین

خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگتره ❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه قیمته درسنامه داره؟ایا تو این مدت محدود وقت میشه؟

اره درسنامه دارن همشون،ی کتاب به عنوان همراهم هست،مثلا برای ادبیات ی کتابچه کوچولو داره برای دستور ،تو کتاب اصلیم قبل هر درس درسنامش هست،یا مثلا برای فیزیک ی کتابچه داره برای فرمولا ،یا برای دینی و سلامت و هویت ی دونه کتاب کوچولو داره هایلایت شدس،قیمت هم زیست گرونترینشون بود 300وخورده ای،ولی من از سایت سفارش دادم تخفیف خورده بود 

تو چرا برای 1ماه میخوای کتاب بگیری؟؟پی دی افاشون رو دانلود کن،کامل کاملن..من خودم تاقبل از اینکه به دستم برسه همشون رو پی دی اف داشتم

:)

واقعا کتاب شب امتحان و ماجرای منو درسامدچی؟

والا نمیدونم ،فقط مشاورم میگف هرچی کتاب دارین سوال حل کنین ،ولی اگه نگرفتین فرمول بیست بگیرین..

میگف همشون این شکلین که سوالای نهایی سالهای قبل رو دارن 

همشو

در طول سال هیییچی برای نهایی نخوندی؟؟فک نکنم وقت بشه..سعی کن اول خوب خوب بخونی بعد نمونه سوال حل کن،نهاییای 401به قبلم زیاد جوابگو نیست،سعی کن تو این زمانی که داری بیشتری استفاده رو بکنی از تایمت..