2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روزا خوبه گرمه،ولی شبا یکم سرده،اگه قصدتون چادره پتو بیشتر بیارید

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

ممنون عزیزم ❤️🌺🌺🌺

حتما شهر بازی رویاها برین

ی پارک جدید زدن که ورودیش نفری ۸۰ تومنه خیلی خوشگله اونجام سوال کنین برین

مکان تاریخیم که خیلی عالیه

سلف سرویس فودینو هم برین ۲۱۹ تومن میدین بیشتر از ۳۰ ۴۰ نوع دستر سالاد غذا داره و بی نهایت میتونین بخورین 

من خودم اصفهانیم ولی الان بخاطر کار شوهرم بندر جاسک زندگی میکنم. دلم لک زده واسه اصفهانم. الان اصف ...

عزیزدلم دلت خوش همیشه الهی

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌
حتما شهر بازی رویاها برین  ی پارک جدید زدن که ورودیش نفری ۸۰ تومنه خیلی خوشگله اونجام سو ...

😍❤️😍عزیزدلم ممنونتم

روزا خوبه گرمه،ولی شبا یکم سرده،اگه قصدتون چادره پتو بیشتر بیارید

ممنون عزیزم پس میشه چادر زد و‌خوابید؟ سرما نمی‌خوریم؟

باید  بری پارک فدک  نفری ۱۲۵ تومن ورودیشه  اونجا میشه زد وگرنه اگ میخایی جوجه چیزی بپزی اصلا سمت پل خواجو اینا نرو چون نه منقله نه جا برای چادر زدن

والا سرمانخوردنو تضمین نمیکنم عزیزم چون ماهنوز بعضی شبا پکیج روشن میکنیم😁بستگی به طبعتون داره که سرمایی باشید یا گرمایی

تهرانی هستی؟ببین شبای اصفهان از تهران خنک تره

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

والا سرمانخوردنو تضمین نمیکنم عزیزم چون ماهنوز بعضی شبا پکیج روشن میکنیم😁بستگی به طبعتون داره که سر ...

ممنونم عزیزدلم 

❤️😍❤️😍

ممنونم عزیزدلم  ❤️😍❤️😍

🙂😘♥️