2777
2789
عنوان

طلاق چه حسی داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 20 پست
دلایلت برای طلاق چی بود اگه خواستی میشه بگی

خیلی چیزا... خیلی

مهمترینش دروغ بود کلا زندگیمون بر پایه دروغ بود، سرکار نمیرفت، همه چیمو طلا جهاز بالا کشید و انحرافات جنسی داشت و خیلی چیزای دیگه دخالت خونواده و توهیناشونم حساب کن

خدایا تنها امیدم فقط تویی❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نصف مشکلاتت رو هم نداشتم.مساله ام بیشتر نوع رابطش با خانوادش بود و اولویتش توی زندگی.ولی از یه جایی ...

چقدر خوب با خودت کنار اومدی جسارت این کارو داشتی من جسور نیستم ابلحم منتظرم یکم فقط یکم بهتر سه اما هرچی میره جلو بدتر میشه فکر کنم دوستم نداره حس دوست داشته شدن دریافت نمیکنم ازش

چقدر خوب با خودت کنار اومدی جسارت این کارو داشتی من جسور نیستم ابلحم منتظرم یکم فقط یکم بهتر سه اما ...

دور از جونت،نه ابله نیستی ولی ادم تا وقتی کاری رو شروع نکنی نمیفهمه چقدر قدرتمنده.

اما جدی میگم اصلا امید ب بهتر شدن نداشته باش چون روز ب روز بدترمیشه