2777
2789
عنوان

من از باردار شدن میترسم!!!☹️

409 بازدید | 37 پست

دوساله ازدواج کردم، الان ۲۶ سالمه همسرمم ۲۸ سالشه و تصمیم گرفتیم بچه دار بشیم حتی برای فردا وقت گرفتم برم دکتر برای چکاب و این چیزا... الان شدید استرس گرفتم... چیکار کنم؟ میشه یه چیزی بگید اروم شم؟

هم دوست داشتم شغل مناسبمو پیدا کنم بعد که نمیشه... نمیدونم بشه هم از دستش میدم دیگه

هم اندامم که انقد ورزش و رژیم داشتم خراب میشه

هم حس میکنم چون مادر ندارم نمیتونم مامان خوبی باشم... 

از بچه شیطون و بی ادب و خدای نکرده مریض هم میترسم🤦🏼‍♀️

کلا از فکر و خیال دارم دیوونه میشم ایا کسی هست کمکم کنه؟!

خدایا تنها امیدم فقط تویی❤️

این فکرا رو نکن.قسمت هر چی باشه میشه

همه ما انسان ها درون ذهن خویش گیر افتادیم🌱🌼🐞.......یه دختر شاد پرانرژی بودم که یکم مرداد ۴۰۱دچار حمله پانیک شدم و زندگیم تیره و تار شد.(من با پانیک جنگیدم و پیروز شدم.)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۲سال براچی بچه دار نشدی؟مادرت روخدا رحمت کنه.منم کلا ۲۰درصد به بچه علاقه دارم الان مجردم ۳۰سالمه حد ...

کجا ۱۲ نوشتم؟ دوساله ازدواج کردم

بارداری؟ میشه از حس و حالت بگی؟

حسی ندارم گاهی تهوع و استفراغ...حس کش اومدن زیر دلم...در کل زیاد فرقی با قبل ندارم.

همه ما انسان ها درون ذهن خویش گیر افتادیم🌱🌼🐞.......یه دختر شاد پرانرژی بودم که یکم مرداد ۴۰۱دچار حمله پانیک شدم و زندگیم تیره و تار شد.(من با پانیک جنگیدم و پیروز شدم.)
حسی ندارم گاهی تهوع و استفراغ...حس کش اومدن زیر دلم...در کل زیاد فرقی با قبل ندارم.

شاغلی؟ یا کلا خونه ای؟ به کارات و تفریحاتت میرسی؟ 

چرا؟ چطوری بود؟ مثلا یکی از سوالام اینه بچه توی دل ادم تکون بخوره ادم اذیت نمیشه؟ 

تازه شده 4 ماه تکون اگه میخوره هم حس نمیکنم...ولی صبحا اذیتم خودشو سفت میکنه سمت چپ میاد.

یاخدا من چطور ۱۲خوندم🙇‍♀️😅

منم نفهمیدم... اقا ۱۲ سال بود شوهر کرده بودم ینی ۱۴ سالگی تا بخودم بیام حاملم شده بودم خبر نداشتم کلا🤣

انگار هر چی میگذره سختتر میشه همه چی

تازه شده 4 ماه تکون اگه میخوره هم حس نمیکنم...ولی صبحا اذیتم خودشو سفت میکنه سمت چپ میاد.

اخی... مبارکت باشه

میگم شکمت پیداست از الان یا نه هنوز؟