2777
2789
عنوان

بیایین ببینین شوهرم چی گفت...

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 42 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی میگه زنتم بیار یه منظوری داره؟ 

بنظر من که منظور داره . اگه زندگیتو دوس داری ازش فاصله بگیر شوهرت متاهله با متاهل ها رفت و امد کنید نه مجرد

پسر قشنگم و دختر نازم همه انگیزه من شما دوتا هستید
ببین ما نمیتونیم قضاوت کنیم ولی معمولا هر جنسی جنس خودشو بهتر میشناسه مثل ما خانوما که کوچکترین لح ...

رفت و آمد نداریم باهاش فقط یک بار آمده خونه ما 

همکارن باهم منم ک چیزی ازش ندیدم 

اصلا نمیبینمش 

بعید میدونم ،اینقدر حس منفی نگیرید تو رو خدا البته تا میتونی سنگین باش ابجی موقع دیدنش

فقط یبار دیدمش از نزدیک از شوهرمم بزرگتره من میگم حسش دوستانست شوهرم یهو حساس شد 

نظر شما چیه؟ 

بنظر من که منظور داره . اگه زندگیتو دوس داری ازش فاصله بگیر شوهرت متاهله با متاهل ها رفت و امد کنید ...

رفت و آمد نداریم دوستش همکارشه هرروز همو میبینن

فقط یبار دیدمش از نزدیک از شوهرمم بزرگتره من میگم حسش دوستانست شوهرم یهو حساس شد  نظر شما چیه؟ ...

بنظرم مشکلی نداره ولی باااازم شما جدی و سنگین باش 

شما مثل خواهرم نمیخام دیدتو عوض کنم ولی با مردا با احتیاط رفتار کن 

🧔اقا هستم
رفت و آمد نداریم دوستش همکارشه هرروز همو میبینن

خوب شوهرت ببینتش ولی اگه شوهرت گفت بیا بریم فلانی گفته بریم کوه بگو شما دوتا مجردی برید من بیام وسط دوتامرد چکار کنم درست نیست. سیاست داشته باش 

پسر قشنگم و دختر نازم همه انگیزه من شما دوتا هستید
خوب شوهرت ببینتش ولی اگه شوهرت گفت بیا بریم فلانی گفته بریم کوه بگو شما دوتا مجردی برید من بیام وسط ...

آره گفتم بهش همینو 

آخه پسره بیش از حد هواشوهرمو داره از همه نظر 

حتی یبار من میخواستم برم خونه مامانم پول نداشتم داد به شوهرم گفت خانومت بفرست بره یا داداشش موبایل فروشی داره سراون خیلی هوامونو داشت فکر نمی‌کنم هدفی داشته باشه یا دلیل این همه خوبی......