2821
2789

۱۸ سالمه من ک متاهلم ولی میگم تو این چند سال فقط یادمه تا وقتی ۷ سال اینا داشتم بابام واسه ی سری از مناسب ها واس مامانم گلی چیزی می‌گرفت از اون موقع تا الان ن تولدی ن کیکی ن ی شاخه کلی ... چجوری مامانم دلش نمیگیره؟ 

با این حال ک میدونم خب دوس داره ولی اصلا نشون نمیده و خودش ب هر مناسبت واسه بابام حتی شده ی اسپری بدن میگیره 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عادت کرده بنده خدا با اینکه هر سال منتظره ولی خب دیگه چیکار کنه 

امسال شما دست پدرت بگیر ببرش خرید

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

شوهر منم گل نمیخره برام  

ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین                                         🌸پروردگارا✨دستانم بسوی توست🌸نگاهم به مهربانی و کرم توست✨با تو غیر ممکن‌ها ممکن می‌شود🌸نا ممکن‌های زندگی‌ام را ممکن بفرما✨که باخدای بی‌همتایی چون تو🌸معجزه زندگی جان می‌گیرد✨الــهــی آمـیـــن🙏🏻 خدایا شکرت که بهترین معجزه زندگیم پسر نازمو بهم دادی
ولی خودم واسه تمام مناسبت ها شوهرم واسم ی چیزی میخره اما اکه قبلش خودم انتظاری بیشتری داشته باشم و ا ...

خب خودت پیشنھاد بدہ ب پدرت مثلا قبل تولد مادرت ب پدرت بگو میخوام برای مامانم کادو بخرم شما ھم ی مبلغی بدین کادو بھتر بخریم از طرف ھر دومون کادو بدیم یا من کادع میخرم شما کیک و گل بخر و۔۔ 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز