mdkdnwkd مدیر استارتر عضویت: 1402/04/13 تعداد پست: 187 عنوان موقع بحث 49 بازدید | 7 پست کیا موقع بحث کردن وقتی دلشون شکسته صداشون میلرزه و صداشون بغضی میشه و هر ان ممکنه بزنن زیر گریه ولی برای اینکه کسی نفهمه ضعیفه قایمش میکنن و شاید حتی بحث رو تموم کنن هرچند ب ضررشونع 1403/02/09 | 00:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خرگوشعععع عضویت: 1402/12/21 تعداد پست: 2380 من نیستم چون واقعا چهارساله نمیتونم گریه کنم ...ت بحث دعوا کم نمیارم هر کسی هم اذیتم یا بی ادبی کنه دهنش پرع خون میکنم وقتی صبح زود⏰بدلیل کاهلی ازخواب برخاستن راب تعویق می اندازید این جمله را در ذهن مرور کنید:باید برخیزم و کاری را انجام دهم که برازنده یک انسان است💙🌱
mdkdnwkd مدیر استارتر عضویت: 1402/04/13 تعداد پست: 187 من نیستم چون واقعا چهارساله نمیتونم گریه کنم ... ت بحث دعوا کم نمیارم هر کسی هم اذیتم یا بی ادبی کن ... چرااا خون! اگر عادی هم صحبت کنیم خوبه ، ولی یعنی قبلا گریه میکردی؟ چطور شد ک تموم شد؟ اولش سخت نبود؟
خرگوشعععع عضویت: 1402/12/21 تعداد پست: 2380 چرااا خون! اگر عادی هم صحبت کنیم خوبه ، ولی یعنی قبلا گریه میکردی؟ چطور شد ک تموم شد؟ اولش سخت نبود؟ بوکس کار میکنم دس بزنم خوبه برا اون گفتم دعوا بشه ت بحث با حرفات بزن طرفو حالش جا بیادبعد از دس دادن اجیم اینطوری شدم الکی چرا بگم آدمی صددرصد گریه کنه بهتره براش ولی خو من نمیتونم ناراحت میشما ولی کمتر پیش میاد اما وقتی صبح زود⏰بدلیل کاهلی ازخواب برخاستن راب تعویق می اندازید این جمله را در ذهن مرور کنید:باید برخیزم و کاری را انجام دهم که برازنده یک انسان است💙🌱
mdkdnwkd مدیر استارتر عضویت: 1402/04/13 تعداد پست: 187 بوکس کار میکنم دس بزنم خوبه برا اون گفتم دعوا بشه ت بحث با حرفات بزن طرفو حالش جا بیاد بعد ا ... الهی ، فوت کردن؟ نمیدونم چی بگم نمیدونم چیزی..شاید ورزش بوکس رو روحیه هم اثر میزاره
خرگوشعععع عضویت: 1402/12/21 تعداد پست: 2380 الهی ، فوت کردن؟ نمیدونم چی بگم نمیدونم چیزی.. شاید ورزش بوکس رو روحیه هم اثر میزاره بله ن اتفاقا من اوکیم اینکه گریه نکنم باهاش مشکلی ندارم ورزشم ک ب جونمه قشنگم 😂 وقتی صبح زود⏰بدلیل کاهلی ازخواب برخاستن راب تعویق می اندازید این جمله را در ذهن مرور کنید:باید برخیزم و کاری را انجام دهم که برازنده یک انسان است💙🌱