دارم روانی میشم به جای مهر و محبت همش دنبال اینه که من مانتو کوتاه پوشیدم یا موهام بیرونه نه سر لخت باشما یکم موهام بیرونه یا به کی نگاه کردم یا لبخند زدم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من چادریم، روی حجاب بشدت حساسه، ولی خب از این گیر دادنهای مریض گونه هم نداره، تنظیمه خداروشکر
خانم هستم😊باب اسفنجی:میدونی هرچی مشکل دارم از سادگیمه.. پاتریک:دیگه ساده نباش؛راه راه باش:) ️ خدایا منظورم از هوامو داشته باش این نیست ک فقد اکسیژن برسونی 😐💋 یکم خلاقیت آخه فداشم:||😹💋💋️ با احمق ها بحث نکن فقط بگو حق باشماست😊
منم همینم. روز عروسیم اتفاقی دستم رفت بالا شنلم رفت کنار بازوم پیدا شد. ولم کرد بی تفاوت رفت. منم محض حفظ آبرو داشتم میخندیدم پشت سرش راه میرفتم. الانم همینه. نشده من حتی یه لباس به دل خودم بپوشم..
منم همینم. روز عروسیم اتفاقی دستم رفت بالا شنلم رفت کنار بازوم پیدا شد. ولم کرد بی تفاوت رفت. منم مح ...
ایکی ما هم روز عروسی تا لباسمو دید گفت این چیه خریدییییییی شورشو در آوردی دیگه خودش موقع خرید نبود خواهرش بود و حسابی هم پوشیده خریدیما ولی آقا سر همونم غر زد منم گریه کردم گفتم منو ببر خونه تا آدم شد