2777
2789
عنوان

زنداداشم میگه بچمو تو مریض کردی😑

453 بازدید | 29 پست

قبلا تاپیک زده بودم ک زنداداشم نمیداره بچه داداشم و بغل بگیریم و اینا....

خدایی کاری هم نمیکردیم ک حساس بشه کنار میومدیم

از طرفی چند شب پیش خونه ما بودن

بعد من حساسیت فصلی دارم

ینی از بعد عید ابریزش و بینی و عطسم تمومی نداره...

الان میگه تو مارو مریض کردی بچه مو بغل کردی مریض شد😑😑😑😑چی بگم بهش

با لحن تند نگفتااااا ولی خب بازم بهم برخورد😕😕😕😕

لایک کن

بمانم بمانی ببینند بمیرند🤍🧿•                                      تویی تنها ساکن قلب این دختر ؛🤍.           تو نوری هستی که قلبمو گرم نگه داشتی❤️‍🔥.https://www.ninisite.com/discussion/topic/13582698/%d8%af%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d9%86-%d8%b9%d8%a7%d8%b4%d9%82%d8%a7%d9%86%d9%87-%da%a9%d9%88%d8%aa%d8%a7%d9%87?postId=338050990 اگه داستان کوتاه عاشقونه دوس داری بیا تو تاپیکم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شمام مهربونم میگفتی عزیزم من آلرژی فصلی دارم هر سال هم همینه، اگر قرار به مریضی باشه که مامان و بابا ...

همش دنبال یه چیزیه گند بزنه به اعصاب من

بخدا اگه بخوام ب روش خودم عملی کنم دیگه دهنشو میبنده 

من هی هیچی نمیگم این فکر میکنه زبون ندارم

همش دنبال یه چیزیه گند بزنه به اعصاب من بخدا اگه بخوام ب روش خودم عملی کنم دیگه دهنشو میبنده  ...

به نظر من اصلا جوابش نده

اگه حضوری گفت بگو من آلرژی دارم  سرما نیست چرا بقیه نگرفتن  بگو برادر زادمه اخه کی دلش میاد عمدی به بچه سرما بده

سلام پریا خوبي  ناراحت نشیا ولي  برسام مریض شده.من حساسیت نشون میدم به بغل کردن و بوس کر ...

بگو حساسیت فصلی واگیر دار نیست 

اگه پتانسیل دعوا داری بگو خونه مادرت نبردی که از اونا بگیره؟😑😂

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

منم خیلی رو بچه هام حساسم مخصوصا سرماخوردگیشون چون پدر آدمو درمیارن تا خوب شن ولی دیگه حالا از شما یا کس دیگه گرفته بازگو کردنش دردیو دوا نمیکنه.

میگن یکی تو زندگیته ...چی بگم تونسته دیگه.... میگن بعدمن اون مثل اینکه رو اون شونه‌ای که من سرم بود تکیه میده....🚬

بگو من حساسیت فصلی دارم

لابداز جای دیگه گرفته.مریضی هم یهو نمیاد دو سه روز طول میکشه بعد نشون داده میشه

باشه از این ب بعد بغلش نمیکنم باز نگی نگا عمه دوستش نداره اصلن نگاش نمیکنه

بگو حساسیت فصلی واگیر دار نیست  اگه پتانسیل دعوا داری بگو خونه مادرت نبردی که از اونا ...

در جواب سلام خوبیش میخوام بگم نه به لطف تو اگر خوب بودم هم دیگه نیستم روانیم کردی پریا مرد دست از سرش بردار😑

بعد ما بچم مریض بود ولی خب رو به بهبود بود و اصن مشکلش شدید یاعقونتی نبود جاریم که بچش همه جا می‌بره حتی تو کرونا رعایت نمیکردن معلوم نبود از کی ویروس گرفت همون شب بچم هرچی به بچش دعوا میکرد برو نیا سمتم بچش اومد بچمو سفت بغل گرفت درصورتیکه ما هشدار دادیم و بچم بهش تشر میزد ولی بعد نصف شب حال بچشون شدید بد میشه تاچندروز گرفتار بودن همه جا از عمد در کردن اینا بچمونو مریض کردن و من بشدت بدم اومد ازین کارشون

جالبه بچشون حتی مریض شدید هم باشه همیشه همه جا پلاسه 

منم خیلی رو بچه هام حساسم مخصوصا سرماخوردگیشون چون پدر آدمو درمیارن تا خوب شن ولی دیگه حالا از شما ی ...

میگم من مریص نیستما عجبا🥲😂

من خودم حساسم اگر مریض باشم اصلا از اتاق بیرون نمیام چ برسه بخوام سمت بچه برم