2777
2789
عنوان

همه شوهرا تو بارداري خيلي مهربون ميشن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1008 بازدید | 52 پست

شوهرمنم خیلی مهربون تر شده بود همه ی کارای خونرو میکرد بعد زایمان هم خیلی بهم کمک میکنه چون واقعا با بچه سخته مخصوصا واسه من 2 ماه اولش بچه نمیذاشت اصلا کاری کنم

من بدشانسیمو از همون دوران بچگی                    وقتی که تخم مرغ رو کاشتم و بهش آب دادم         ولی مرغ نشد فهمیدم😞😞                        

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا غير عاديه ؟  تو بارداري ها  هميشه نه  قبلش هم خوب بوده ولي الان خيلي خوبه&nb ...

خودت چه جور ادمی هستی؟!همونجور مونده اخلاقت؟مثلا بی قراری بداخلاقی چیزی داری؟!اگه با این حال باهات مهربونه که خیلی خوبه

شوهرمنم خیلی مهربون تر شده بود همه ی کارای خونرو میکرد بعد زایمان هم خیلی بهم کمک میکنه چون واقعا با ...

الان بچه تون چند وقت شه ؟

مثل قبل مونده شوهرت ؟

ليلي مو فرفري هستم 😌
خودت چه جور ادمی هستی؟!همونجور مونده اخلاقت؟مثلا بی قراری بداخلاقی چیزی داری؟!اگه با این حال باهات م ...

من أوائل خوش اخلاق تر شده بودم اما الان خيلي افتضاح شده أخلاقم 

خودم خجالت ميكشم بعضي وقتا 

شوهرم هر روز ميگه ممنون كه داري تحمل ميكني 

من واقعا ممنونم ازت 

ليلي مو فرفري هستم 😌
موقع بارداري همين طوري بود؟ بعدش چ طوري شد؟

اره دیگه.موقع بارداریم خیییییییییلی خوب بود‌.جامو مینداخت جم میکرد کارا خونرو میکرد همش زنگ میزد شام درست نکن از بیرون میگیرم.داعم بغلم میکرد و قربون صدقم میرفت

الان ک تقریبا یک ماهه زایمان کردم دیگه پیشمم نمیخوابه بچرو خوابونده وسط و همش دخترم تو چشمشه .دیگه انگار فراموشم کرده😑😑ولی همچنان تو امور خونه داری کمکم میکنه چون نمیرسم

اگه دوست داشتید برای سلامتی دخترم ک تو راهه یه صلوات بفرستید😘😘😘

من رفته بودم بیمارستان واسه زایمان دکتر ازم پرسید زایمانه اولته سقط نداشتی اینا بعد یه خانومه هم اومده واسه زایمان از اونم پرسید گفت سقط داشتم تو 5 ماهگی دکتر پرسید علتش چی بود گفت با شوهرم مشکل داشتیم با لگد زد تو شکمم بچه سقط شد  

من بدشانسیمو از همون دوران بچگی                    وقتی که تخم مرغ رو کاشتم و بهش آب دادم         ولی مرغ نشد فهمیدم😞😞                        
اره دیگه.موقع بارداریم خیییییییییلی خوب بود‌.جامو مینداخت جم میکرد کارا خونرو میکرد همش زنگ میزد شام ...

😔😔😔😔

خدا كنه همين جوري بمونه 

ليلي مو فرفري هستم 😌
الان بچه تون چند وقت شه ؟ مثل قبل مونده شوهرت ؟

الان 5 ماه و نیمشه آره خداروشکر خیلی خوبه ولی خب به دوران بارداری نمیرسه ولی بازم کمکم میکنه 

يا امام حسين 😱😔

من دلم کباب شد واسه خانومه خدا ب هیچکی نشون نده