2777
2789

من معلمم و مدرسه پسرونه درس میدم و بیشتر همکارانم آقا هستن،حالا واسه روز معلم مدیر مدرسه باغ اجاره کرده و قرار شده همه روز معلم بریم باغ و اونجا جشن بگیره برامون،من الان به همسرم گفتم که نظرت چیه،گفت خودت تصمیم بگیر،از یه لحاظ خیلی دوست دارم تو جمعشون باشم از یه طرف چون تا غروب اونجا هستن،جایی نیست که بچه هامو بزارم،تا ظهر پیش مادر همسرم میمونن،اما تا غروب نمی دونه نگه داره،همسرم گفت بچه ها چی ؟اونا رو کجا میزاری؟به نظرم اومد راضی نیست،حالا استرس گرفتم که برم یا نرم؟فردا باید جواب بدم چون می‌خوان به تعداد تدارک ببینن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشیدمدیرباهزینه خودش باغ گرفته یامثل بقیع میران باهزینه ای که ازبچه هاجمع میشه؟!

موقع ثبت نام

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
گفتن بدون بچه،همین قصد رو داشتم ،حتی گفتم پول غذاشونو حساب میکنم گفتن نمیشه

اگه دوست داری بری برو بچه ها رو هم با خودت ببر اونجا که نمیتونن بیرونت کنن بگو خیلی دوست داشتم بیام یکی قرار بود بچه ها رو تحویل بگیره ولی کار براش پیش اومد منم مجبور شدم بیارمشون خودم هر چی استفاده کردن و حساب میکنم

ببخشیدمدیرباهزینه خودش باغ گرفته یامثل بقیع میران باهزینه ای که ازبچه هاجمع میشه؟! موقع ثبت نام

عزیزم باغ خودشه و غذا هم قراره یکی از همکارانم به مناسبت ازدواج دخترش بهمون شیرینی بده،من منطقه محروم درس میدم از بچه ها پول جمع نمی‌کنیم،واسه روز معلم هم خودم بذاره برای بچه ها پذیرایی بگیرم

عزیزم باغ خودشه و غذا هم قراره یکی از همکارانم به مناسبت ازدواج دخترش بهمون شیرینی بده،من منطقه محرو ...

خداوندخیردنیاوآخرت روبهدشمامعلم فهیم بده انشاءالله

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣