2777
2789
  • تو رو.خدا فقط،کسایی که خبر موثق دارن بگن صحت داره یانه
  • از وقتی شنیدم حالت تهوع گرفتم
یا از اول دل به رویایی نبند،  یا بر این رویای ویران گریه کن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هیچ خبرگزاری معتبری حتی خبرگزاری خود داعش همچین چیزی رو تایید نکرده  تروریست هدفش ایجاد ارعاب ...

به خدا دارم میمیرم از ترس.  دیگخ میترسم بیرون برم

یا از اول دل به رویایی نبند،  یا بر این رویای ویران گریه کن
چرا باید یه گروهک بتونه یه کشورو به خطر و وحشت بندازه؟

چون این چیزی که شما بهش میگی گروهک یه گروه بزرگ با شاخه های گسترده و اموزش دیده و تغذیه مالی و تسلیحاتی خیلی زیاده که حتی وسط لندن هم عملیات تروریستی انجام داده!!

مام یه کشور وسط خاورمیانه ی اشفته  با کیلومترها مرز خاکی با کشورهای نابسامان مثل عراق و افغانستان هستیم 

الان فقط باید باهم باشیم و نترسیم وبا تیزبینی مراقب هر چیز مشکوکی باشیم 

حال متکلم از کلامش پیداست

چند روز پیش هم الکی گفته بودن بمب گذاشتن تو حرم شاه عبدالعظیم مردم کلی ترسیده بودن

من بدشانسیمو از همون دوران بچگی                    وقتی که تخم مرغ رو کاشتم و بهش آب دادم         ولی مرغ نشد فهمیدم😞😞                        

نمیدونم اما. میدونم الان میان تاپیکت رو میترکونن

بر ما گذشت نیک و بد                اما تو روزگار فکری به حال خویش کن ،                                       این روزگار نیست... 

وقتی یه نفر تا چیزی‌ رو میشنوه سریعا یا اینجا تاپیک میزنه یا به چند نفر دیگه خبر میده نتیجه ش میشه رعب و وحشت. نتیجه میشه بزرگ شدن یه گروهک .

الان این حداقل سومین تاپیک در این مورده

بابا ما داعشو از عراق بیرون کردیم تو کشور خودمون اگه بیان ک تیکه پارشون میکنیم نترسین   

امیرمؤمنان علی(ع)- خطاب به قنبر- که می‌خواست به کسی که به او ناسزا گفته بود، ناسزا گوید- می‌فرماید: آرام باش قنبر! دشنامگوی خود را خوار و سرشکسته بگذار تا خدای رحمان را خشنود و شیطان را ناخشنود کرده و دشمنت را کیفر داده باشی. قسم به خدایی که دانه را شکافت و خلایق را بیافرید، مؤمن پروردگار خود را با چیزی همانند بردباری خشنود نکرد و شیطان را با حربه‌ای چون خاموشی به خشم نیاورد و احمق را چیزی مانند سکوت در مقابل او کیفر نداد. (أمالی شیخ مفید، ص118، ح2)