2777
2789
عنوان

شوهرم آجیل قایم کرده بعد چند سال پیداش کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1839 بازدید | 79 پست
نه خود خورم نه کَس دهم    گَنده کنم به سگ دهم

از همین مثال چقد بدم میاد😂

مامانم همیشه اینو میگه 

دلم یه نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه دلم کفش سفید مورد علاقه گلی مه که گِلی شده دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای نخورید ها، من یه بار از بیرون اجیل خریدم تو بازار قدم میزدم گشنم شده بود بخورمش، نگو کهنه بوده بدنم واکنش نشون داد بیمارستان بستری شدم اجیل مونده خیلی خطرناکه

(لطفا عکس پروفایلم و امضام کپی نشه ممنونم🙏🏻)من از ساختمان قلب خود در شگفتم♥️…که چون سنگ مقاوم و گاهی چون شیشه شکننده است…طوفان حوادث مرا تکان نمیدهد…ولی از یک نسیم ملایم محبت به خود میلرزم…🍃🍃🍃 🧚🏻‍♀️🧚🏻‍♀️🧚🏻‍♀️ اسمم معصومه نیست متولد67 نیستم…🌸

حالا تو قحطی همه چیمون اوکیه فقط لنگ آجیلیم؟ 

🩷سزاموئید=اصطلاح آناتومیکال برای استخوان های کنجدی بدن؛الهام گرفته از جثهٔ ریزنقشم(اردیبهشت 1403)|| من تنهاییام رو کشیدم،حسرتام رو خوردم،حس مضخرف ناکافی بودن رو بیشتر از هرکسی از نبودنات و نخواستنات تجربه کردم،فرصتام رو هم دادم،دیگه درست هم بشی و بیای سراغم منم که دیگه "نمیخوام".(29فروردین1404)||من تمام خاطراتی که حتی در ذهنم از تو داشتم را پاک کردم دیگر تمایلی برای فکرکردن به آنها ندارم، خاطرات خوبت حسرت و نفس عمیقی را در من زنده میکند و خاطرات بد ات نفرت و دل شکستگی را، هیچکدامشان را نمیخواهم یادآوری کنم، از تو برای من فقط یک حس به جا مانده، یک حس قدیمی و کمرنگ که گه گداری از دلم میگذرد... (10تیر 1404)|| فکرمیکردم از تو درمان شده ام، مثل مخدری که از خون بیرون میرود. خواستم بنویسم سم، دلم نیامد. هم آینده ای برایمان وجود ندارد و هم ترک عادت فکرکردن به تو برایم غیرممکن شده است. هم نمی‌خواهم برگردی و هم دلم برایت تنگ شده، نمی‌دانم اگر دوباره پیغامی از تو بگیرم چه حسی خواهم داشت(27 تیر 1404)|| پس از تو، دیگر پذیرش نبودن ها، رفتن ها و پذیرش اینکه انسان ها نا امید کننده اند برایم راحت تر است (16شهریور1404)||

اجیل که خراب نمیشه خدایی خیلی پاستوریزه ایدمگه گوشت یاشیرکه خراب شه؟

منم اولین باره اجیل نگه میدارم نمیدونم خراب میشه یا نه ظارهش سالمه ولی یکی میگه کپکش پیدا نیست

آخه مرد حسابی این چه کاریه کردی آخه بانوی محترم بعد از ۴ سال حداقل باید دوبار اون انباری میتکوندی هم ...

وای انباری پر خاکه همیشه بخوام تمیز کنم از نفس میوفتم کلی خرت و پرت وسایل شوهرم اونجاس

وای نخورید ها، من یه بار از بیرون اجیل خریدم تو بازار قدم میزدم گشنم شده بود بخورمش، نگو کهنه بوده ب ...

وای این سالمه یعنی نخورم؟ اون که خریدی هیچ حسره و کپکی نداشته؟

وای این سالمه یعنی نخورم؟ اون که خریدی هیچ حسره و کپکی نداشته؟

نه بابا از مغازه خریدم سالمه سالم ب نظر میومدن رفتم دکتر گفت مونده بوده

(لطفا عکس پروفایلم و امضام کپی نشه ممنونم🙏🏻)من از ساختمان قلب خود در شگفتم♥️…که چون سنگ مقاوم و گاهی چون شیشه شکننده است…طوفان حوادث مرا تکان نمیدهد…ولی از یک نسیم ملایم محبت به خود میلرزم…🍃🍃🍃 🧚🏻‍♀️🧚🏻‍♀️🧚🏻‍♀️ اسمم معصومه نیست متولد67 نیستم…🌸
خدا بهش عقل بده اخه مرد حسابی قحطی بیاد باید به فکر نون و گوشت و این چیزا باشی نه آجیل😑🤣بده شوهرت ...

نه خدایی اونا خراب نمیشه نیتر به یخچال و فریزر ندارن شوهر اسی حمله زامبی ها رو تصور کرده بود😁