2777
2789
عنوان

ازدواج

172 بازدید | 12 پست

سلام ،بچه ها چرا اینقدر ازدواج سخت شده ،من برای داداشم میخواییم زن بگیریم هر دختری براش انتخاب میکنیم واقعا یه ایرادی داره ،دیگه ناامید شده میگه اصلا زن نمیخوام ،اینا که خوشگلن یکم تحقیق میکنیم اکثرا اهل دوستی و رابطه ان ،اینا که اهل رابطه نبودن قیافه ندارن هرکدوم واقعا ایرادی داره،😁

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

[QUOTE=336954909]داداش خودت چجوریه؟[/QUOTسالمه اهل دود و دم نیست  ،مهندسی برق خونده ،معلمه ،شرایطش بد نیست ،خونه هم بابام گفته اگه ازدواج کردی طبقه ی بالای خونمون بشین تا هروقت که خواستی و خونه خریدی ،طاهرشم خوبه 

اینا ایراد نیست تفاوته.

فقط 4 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

سلام،همه ایراد ندارن حتی برادر شما هم ایراد داره،اگر نداشته باشه طبیعی نیست،،،

خوب معلومه که هرکسی ایرادی داره اما اون دختری میخواد که هم نجیب و سرسنگین باشه هم قیافه داشته باشه خانواده دار و اصیل باشه ،موارد اینجوری کم شده

خوب معلومه که هرکسی ایرادی داره اما اون دختری میخواد که هم نجیب و سرسنگین باشه هم قیافه داشته باشه خ ...

خب پس توقعتون رو بیارید پایین چون همه چی تموم انگشت شمارن،،باید یکی دوتا از معیارهاشو حذف کنه

همچنان امیدوار