|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگریبهترین اتفاق زندگیمA🔗... درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
والا پیگیر نشدم بعدش حق طلاقو بگیرم فعلا اهمیت نداره چیزیش برام خودم زندگی خودمو دارم اونه که ...
پس پشتوانه مالی داری که خیالت راحته... من مجبور ضدم بخاطر این که حق طلاق بده مهریمو ببخشم. البته اندازه ۱۴ سکه ای که میخواستم نگه دارم و دفترخونه قبول نمیکرد از شوهرم سفته گرفتم اندازش
برا حق طلاق باید مهریه ببخشیم مگه؟؟؟خودش میگفت بیا ماشینو بزنم به نامت با نصف حقوقم برات بشه گفتم ن ...
ما ماه پیش چندین دفترخونه رفتیم گفتن نمیشه مقداری از مهریه بمونه و مقداریش بخشیده بشه، یا باید کلش بهشیده بشه یا کلش سرجاش که آقا حق طلاق بده که شوهرمم قبول نمیکرد مهریه سرجاش باشه که اینجوری بین خودمون مجبور شدم توافق کنیم که اندازه ۱۴ تاشو که میخواستم نگه دارم بهم سفته داد که البته پیش خودش مطمئنه که سفته ها ضمانت اجرایی نداره.ولی من پرسیدم گفتن میشه اجرا گذاشت سفته ها رو