2777
2789

خانم ها تاپیک قبلیم متوجه منظورم نشدید ..خانواده ی شوهرم یه شهر دیگه ساکن شدن و ما هم یه شهر دیگه هستیم..پدرشوهرم را میارن تو شهر ما خاک میکنن چون شهر ما زادگاهش بوده..یعنی الان خانواده ی شوهرم همگی میان خونه ی من...ما رابطه مون از اول باهم رسمی و بااحترام بوده کلا خانواده ی خوبی هستن میخوام الان ک اومدن فقط بهشون نگم تسلیت میگم روحش شاد میخام جملات بهتری بلد باشم بگم ک تسلی بخش باشه

تعداد رای : 3
نظرسنجی
۱
1
33%
۲
2
66%

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو جزوی ازون خانواده ای نیازی نیست تسلیت رسمی بگی همین که کنارشون باشی کافیه... خیلی ساده بگو غم آخرتون باشه منم تو غمتون شریک بدونید 

اما عزیز من...فراموش نکن، تو مقدسی! به خاطر لمس تمام بدی هایی که از تو، آدم بدی نساخت  : )

جدی اینجا اولین دیدار نزنی خودتو پش سرت حرف درمیارن😁

واااای خدا خفت نکنه😅😅خانواده ی شوهرم اینکارو میکنن ما این رسمو نداریم اولین بار دیدم ببخشید ولی خندم‌گرفته بود به زور کنترل کردم.

من‌انجام نمیدم ولی

اومدن برو بغلشون کن و گریه کن و ابراز همدردی نمیخواد تسلیت بدی حس میکنن غریبه ایی

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت