2777
2789
عنوان

وام رسالت

227 بازدید | 6 پست

سلام دوستان امتیاز دارم و ضامن هم دارم  میخام بدونم بدون مدرک شغلی بهم وام میده.  یعنی حتما مدرک شغلی میخاد تو اعتبار سنحجیش 

قبلا ازش وام گرفتم قسطا سر موقع دادم.ممنون از همگی 

خدایا توکل به تو کردم بهم کمک کردی ازت ممنونم 

اعتبار سنحی ربظی ب شغل ندارع ب گردش پولت و بدهی نداشته باشی خوش حساب باشی گردش پولتم زیاد باشه

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اعتبار سنحی ربظی ب شغل ندارع ب گردش پولت و بدهی نداشته باشی خوش حساب باشی گردش پولتم زیاد باشه

بانک گفت برو اعتبار سنجی تو بیار از کافی نت.  رفتم کافی نت میگه باید ی مدرک شغلی بدی وگرنه نمیشه اعتبار سنجی بگیرم 

نه باید ی شغل داشته باشی

نه باید ی شغل داشته باشی

سلام وام شما جور شد بدون مدرک شغلی یا نه؟

میخواستم بدونم اقساط دلبخواهی هست یا خودش میگه چند ماهه واریز کنی

واسه ما ۱۲۷میلیون وامه قسطاشو ده ماهه زده ماهی حدودا ۱۴میلیون سخته برامون😓 میشه تغیرش داد؟

سلام وام شما جور شد بدون مدرک شغلی یا نه؟ میخواستم بدونم اقساط دلبخواهی هست یا خودش میگه چند ماهه و ...

بدون مدرک شغلی باید حتما پول تو حساب خود شخص باشه تا امتیاز جور بشه .  اما با مدرک شغلی  میشه امتیاز خرید حتما نیاز نیس پول تو حساب خود شخص باشه . و اینکه من همسرم از روی مدرک شغلیش گرفته 105میلیون هفده ماهه ماهی حدود هفت تومن.  خودمم پارسال گرفتم 111میلیون ماهی پنج ونیم 22ماهه مدرک شغلی نداشتم اما این امتیاز رو از پولی که به مدت شش ماه تو حساب خودم بود گرفتم.