2777
2789
عنوان

اگ نميريزيد سرم بيايد

| مشاهده متن کامل بحث + 1397 بازدید | 70 پست

پس الويز بخرم اين دفعهه😶اميدوارم درگيريم حل شه اه 

سر شوهرم غر ميزنم انگار اون كارخونه توليد نوار داره😆😆😆😆

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
داغ شدم برا مظلومیتت! چرا انقد میترسی خوووو؟؟؟😂 ضمنا من یادم نمیاد آخرینش چی بود! ولی میدونم خواهر ...

پوشك؟

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داغ شدم برا مظلومیتت! چرا انقد میترسی خوووو؟؟؟😂 ضمنا من یادم نمیاد آخرینش چی بود! ولی میدونم خواهر ...

اخه پري شدم اعصاب ندارم گفتم يوقت كسي بگه اقايي جفت پا نرم تو حلقش از اول بگم بهتره

مشبکها انگار پودر جاذب بیشتری داره برا همین من اصلا یک روز هم نمیتونم تحمل کنم 

الان بیشترش هم مشبک شده از شانس من

آینده ای میسازم که گذشته در مقابلش زانو بزند!......خدایا شکرت
مشبکها انگار پودر جاذب بیشتری داره برا همین من اصلا یک روز هم نمیتونم تحمل کنم  الان بیشترش هم ...

منم همین مشکلو دارم بخاطر همین از نواربهداشتی چشمک غیر مشبک استفاده میکنم و راضیم

الهی گاهی نگاهی