2777
2789
عنوان

کنکور

113 بازدید | 16 پست

کنکور اردیبهشتو خیلی خراب کردم درحالیکه جواب یه سری سوالات تعلیم و تربیتو میدونستم ولی به دونسته های خودم شک کردم و جواب غلطو زدم:/ از این میسوزم که میدونستم جواب چیه ولی شک کردم به خودم😭

خیلی وقت کم آوردم سر جلیه

خیلی حالم بده و مدام دارم گریه میکنم خیلی زحمت کشیده بودم خیلی خونده بودم ولی خیلی خراب کردم و کارن از روز پنجشنبه شده گریه:/

برام دعاکنید فرهنگیان بیارم الان چند ساله پشت کنکورم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله قبول میشی امیدتو از دست نده 

شما همان کتاب‌هایی هستید که می‌خوانید، فیلم‌هایی که می‌بینید، موسیقی‌ای که گوش می‌دهید، آدم‌هایی که وقت‌تان را با آن‌ها می‌گذرانید، گفت‌وگوهایی که مشغول‌شان می‌شوید.آن‌چه به مغزتان می‌خورانید را خردمندانه انتخاب کنید ...!🌱🤍

میگم نهایی به دادت میرسه پنجاه درصده اکثرا هم کم میشن 

آخه اگه کنکورو خراب کرده باشم برا مصاحبه دعوت نمیشم چون مصاحبه قبل از نتیجه نهاییه اصلا و از این میترسم

برام دعا کنید:/

آخه اگه کنکورو خراب کرده باشم برا مصاحبه دعوت نمیشم چون مصاحبه قبل از نتیجه نهاییه اصلا و از این میت ...

نه مصاحبه تیر ماهه عزیزن درگیر نشو فقط نهایی بخون 

این متعلق به دو نفره 😇البته فعلا دست منه صاحب اصلیش شخص دیگه ایه 
خیلی ناراحتم:( خیلی میترسم حالم اصلا خوب نیست

من دلم روشنه انشالا قبول میشی

شما همان کتاب‌هایی هستید که می‌خوانید، فیلم‌هایی که می‌بینید، موسیقی‌ای که گوش می‌دهید، آدم‌هایی که وقت‌تان را با آن‌ها می‌گذرانید، گفت‌وگوهایی که مشغول‌شان می‌شوید.آن‌چه به مغزتان می‌خورانید را خردمندانه انتخاب کنید ...!🌱🤍

نه مصاحبه تیر ماهه عزیزن درگیر نشو فقط نهایی بخون 

آخه تیرماه هم باشه بازم اونموقع جواب سوابق تحصیلی نیومده ملاک فقط میشه کنکور

منم امیدمو به کل دارم از دست میدم فقط توکل کردم به خدا از خودش میخوام برام راست و ریستش کنه من واقعا نمیدونم چرا اینهمه استرسیم و این استرس شک میندازه تو دلم و خراب میکنه

هم دونسته های خودمو هم زمانمو

دعاکنید دیگه امسال قبول شم فرهنگیان:/

دعاکنید برام که قبول بشم:/

حتما عزیزم 

آخه تیرماه هم باشه بازم اونموقع جواب سوابق تحصیلی نیومده ملاک فقط میشه کنکور منم امیدمو به کل دارم ...

من دعا میکنم ولی عزیزم سوابق تاثیر داره عزیز جان

این متعلق به دو نفره 😇البته فعلا دست منه صاحب اصلیش شخص دیگه ایه