2777
2789

آخرین مرحله مشاوره هم رفتم برام پیامک اومده با وکیل برم دفتر خدمات قضایی .با وکیل باید برم قرار بود یکی وکیلم بشه خانم بود  دردسترس نیست و اینکه الان میگه کار طلاق انجام نمیدم دیگه .منم هزینه وکیل ندارم چیکار کنم ..اینم بگم تا ۴۵روز بیشتر فرصت ندارم ک کارای طلاق انجام بدم الآنم چند روزش گذشته 

کاربرقدیمی 96هستم اونم دارم 😚هرجا زندگی واست  خیلی سخت گذشت فقط با خودت بگو  :این نیز بگذرد...... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وکیل نمی‌خواد  مگه دلیل قانع کننده برای طلاق نداری؟

حق وکالت دارم ..باید ی نفر ووکیل کنم ک ب جای شوهرم بیاد امضا کنه .وگرنه خودم وکیل نمی‌خوام 

کاربرقدیمی 96هستم اونم دارم 😚هرجا زندگی واست  خیلی سخت گذشت فقط با خودت بگو  :این نیز بگذرد...... 
وکیل نمی‌خواد  مگه دلیل قانع کننده برای طلاق نداری؟

وکالت تام دارم برا خودم ‌.برا شوهرم باید یکی باشه 

خوددادگاه ميگيره براتون

من هنوز دادگاه نرفتم فقط مشاوره رفتم وبرام پیامک اومده ک برم کانون وکلا دفتر خدمات قضایی

چقدر خوب که حق طلاق داری کاش منم داشتم

اینقدر اذیتم کرد ک ی روز بهش گفتم تو ک از من اینقدر بدت میاد بیا وکالت بهم بده اونم از خدا خواسته داد ..خیانت .خسیس.دست بزن .فحاشی ..قهر دایم و.....

ایشالا هرچی صلاحته اتفاق بیفته  برای طلاق اول می‌فرستن شورا یا دادگاه؟

هیچ کدوم ..سامانه سمک باید بری ثبت نام کنیدبرای مشاوره بهتون نوبت میدن..باید ۵جلسه بری بعد اتمام جلسات خودشون ثبت میزنن نامه می‌ره دفتر خدمات قضایی .بعدشو دیگه نمی‌دونم چون هنوز نرفتم  سامانه سنا هم ازاول باید ثبت نام کنید 

وکیل استیجاری،از دادگاه بگیر

الان میتونم ؟؟باید برم دادگاه یا کانون وکلا