2777
2789
عنوان

پول ندارم چیکار کنم؟

1046 بازدید | 15 پست

تولد پسرم نزدیکه میخوام یه تولد مفصل و خوب بگیرم اتلیه که میبرم دوست داشتم کلیپ هم درست کنه اتلیه ولی پول ندارم شوهرم داره ولی خسیسه میگه کیک رو خودت بپز دو سه تا بادکنک دوتا عکس کافیه😑😑من چیزه دیگه تو ذهنم بود خیلی قشنگه خوب بگیرم کاش پول داشتم 

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 

ماکت کیک بگیر ببر

۶.۶.۶۶ رند بودیم وقتی رند مد نبود✌️ متاهل          خدایا ما مسجد نرفتیم.ولی دل کسیو نشکوندیم.ما روزه نگرفتیم.ولی حق کسیو نخوردیم.ما حج نرفتیم.ولی ابرو کسیو نبردیم ما وارث ایمانی.آنرا به منبر نفروختیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماکت کیک بگیر ببر

اتلیه خودش داره منظور من اینه کیکی که من درست میکنم یه عالمه فرق داره با ککی که قنادی درست میکنه

اینجاس که میگن زن باید پس انداز از خودش داشته باشه 🤐

به زن باید پول بدن پس انداز داشته باش وقتی از هیچ جا پول نمیاد چه پولی رو پس انداز کنم؟

سلام خوبی کجایی یه مدت نیسی  واسه اینکه شیرت زیاد شه هرروز یه کاسه ماست ویک قاشق غذاخوری  رازیانه رو مخلوط کن بخور  روزی سه الی چهار بار بخور  تخم شنبلیله هم دم کن بخور  اونم خیلی موثره  قرص متوکلو پرامید هر ۱۲ ساعت یک بار تا دوهفته  یا یک هفته بخور  تا هورمون  شیر دهی بره بالا  

راجع ب قرص اول تحقیق کن بعد بخور  تا یک موقع شرمنده نشم 

میدونم ادم شیر نداشته باشه بد دردیه خودمم این روزا و کشیدم اگه نتیجه گرفتی  واسه نیتم دعا کن

آنچه که هستی هدیه خداست به تو 🍁آنچه که میشوی هدیه توست به خدا 🍁
اتلیه خودش داره منظور من اینه کیکی که من درست میکنم یه عالمه فرق داره با ککی که قنادی درست میکنه

سلام عزیزم ببخشید یه سوال دارم تو یه تایپیک دیدم زدید بچه ۱۰ ماهتون سیته خیز و چهاردستو پا نمیره میخواستم بدونم الان راه میره؟ و وقتی رو زمین دراز کشیده بود خودش میتونست پاشه بشینه؟

سلام عزیزم ببخشید یه سوال دارم تو یه تایپیک دیدم زدید بچه ۱۰ ماهتون سیته خیز و چهاردستو پا نمیره میخ ...

یه مدته نیست خیلی نگرانشم

بی پناهی یعنی  ، زیر آوار کسی بمانی ک، قرار بود، تکیه گاهت باشدد.....