خدایی شما بگید. اول اینکه بگم داداشم سنتی داره میره خواستگاری. یعنی دختره رو یزن غریبه از اینا ک دختر خوب اینا پیدا میکنن پیدا کرده برا داداشم ک قرار شد امشب برن خواستگاری.رابطشون شده.
حالا اول اینکه اون زنه رابطه. ب مامانم گفتم دختراتو نیار شلوغ میشه( منو اجیم ) داداشمم گفته خواهرم نیان من۲۱ سالمه متاهل. اجیمم ۲۸ سالشه . متاهل
خب کار خوبی کردن داداشت و دختره باید همو بپسندن نه شما اصلا اومدیم از هم دیگه خوششون نیومد چخبره این همه آدم قطار بشید برین
دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بعد ماهم همین یه داداشه. تک پ سره. صبح رفته گلو شیرینی خریده ن ب من گفته ن اجیم با اون زنه رفت ...
اگ از این میترسی ک تو انتخابش اشتباه کنه زنگ بزن با مادرت صحبت کن چند جلسه خانواده ها رفت وآمد کنن ببینن بهم میخورن یانه..اگرم از این ناراحتی ک چرا بتو نگفتن حالا شده دیگ ناراحتی تو چیزیو عوض نمیکنه
تو ناراحت نبلش دعا کن بهم بخوره چند سال تو گناه بیفته داداشت بعدم در بهترین حالتدیه دختر معلوم الحال بگیره بیاره بندهگازه تو دامنتون جون مجبور شده برای آبرو ریزی همونو بگیره