2777
2789
عنوان

ای آنکه عزم سفر کردی...

146 بازدید | 12 پست

اینک که عزم سفر کرده ای..

و میروی بدان..

در خیال شبهایم و رویای فردایم..

در زیر باران غم هایم و زیر ابر تنهایی..

دیگر تویی نخواهی بود..

که شراب عشق در جام قلبت روان سازم..

و دیگر منی نخواهد بود..

که تورا با باده ی عشقش مست سازد..

و زین پس تو میمانی و مکافات دلی که با تو خواهد ماند..

ومن میمانم و اتش عشقی که تا ابد زیر خاکستر خواهد رفت..))*

نوشته خودم بود  ...کپی نکن خوشگلم  

اگه تو سختی جا نزدی... اینجا می شه نقطه ی پایان نمیتوانم ها و اغاز میتوانم ها و سرآغاز موفقیت وافتخار تو...))!  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا مثلا این چیه کپی کنیم

عزیزان کم نیستن خوششون میاد وکپی میکنن بدون نام شاعر یا نویسنده و به اسم خودشون  خب ادم لجش میگره تو زحمتش کشیدی اما یکی سوئ استفاده میکنه

اگه تو سختی جا نزدی... اینجا می شه نقطه ی پایان نمیتوانم ها و اغاز میتوانم ها و سرآغاز موفقیت وافتخار تو...))!  
آتش عشقی که .......

اوج احساس بود 

وقتی تو حسی کلمات خود به خود میان 

بله همینطوره 

میشه اگه شمام شرایط تاپیک جدیدمو دارین منو راهنمایی کنین