2777
2789

کاش بابام می مرد از دستش راحت میشدم با اینکه شاغلم به مادرشوهرم میگه یک کار دیگه براش پیدا کنید وقت بیکاری نداشته باشه بخاد پسرتونو اذیت کنهدحالا من یادم نمیاد این توقع خاصی از شوهرم داشته باشم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توهم در جوابش بگو شوهرم گفته همین کارتم ول کن همش دلم برات تنگ میشه باید کنارم باشی حیف نیس بری سرکا ...

خخخ اخه میدونن شوهرم اینجور نمیگع هیچوخ ولی تو خانواده زن فقط باید مثه سگ صب تا شب کار کنه بعدم خدنه داری دیگ هیچی

چرا همچین حرفی زد واقعا😐

جنس دختر و بی ارزش میدونن فکر میکنن اومدن دخترشو گرفتن دیگه چه تاجی گذاشتن روسرش.پدر منم اینجوریه.از بلاهایی که سرم اورده بگم کتاب میشه

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
خخخ اخه میدونن شوهرم اینجور نمیگع هیچوخ ولی تو خانواده زن فقط باید مثه سگ صب تا شب کار کنه بعدم خدنه ...

پس بگو همین کاریم که دارم  لطف کردم به خانوادم و شوهرم 

وگرنه میتونستم مث خیلیا خانداری کنم 

بعدم به بابات بگو  یه کار برا خودت پیدا کن سرت شلوغه بشه نگران اذیت شدن شوهرم نباشی

😁😂
وای بابای منم اینجوریه البته نه به این شدت همش به من میگه قدر بدون و خوب باش و این چیزا در حالیکه و ...

منم یه بار بحثم   شده  با خانواده شوهرم  به اونا گفتم  دفعه اخرتون  اینجوری برخورد میکنید وگرنه به بابام میگم  تکلیفمون روشن کنه 

به مامانم گفتم هرچی شد پشت منو بگیرید  مامانم گفت  بابات گفته  بگو دیگه اسم مارو نیاره  خودش حل کنه  🙁

😁😂