2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله دختر خالم شوهرشون صرع و تشنجی بوده ولی قایم کرده بود

🌝تو لایق بخشش نبودی، اما من لایق آرامش بودم، پس بخشیدم.تو لایق احترام و ادب نبودی، من نخواستم شخصیت خودمو زیر سوال ببرم، پس در جواب بی احترامی، درست برخورد کردم. تو لایق کمک من نبودی، من لایق انسان بودن بودم، پس هرکاری از دستم برومد برات انجام دادم. تو لایق توجه من نبودی، من لایق روح آزاد و قلب سبک بودم، پس ابرازش کردم.تو لایق بودن توی زندگی من و خاطراتم نبودی، من لایق داشتن تجربه های سخت، درس گرفتن و قوی شدن بودم پس خدا تورو سر راهم گذاشت .🌱

الان با همن ؟ 

نه تو عقد جدا شدن

🌝تو لایق بخشش نبودی، اما من لایق آرامش بودم، پس بخشیدم.تو لایق احترام و ادب نبودی، من نخواستم شخصیت خودمو زیر سوال ببرم، پس در جواب بی احترامی، درست برخورد کردم. تو لایق کمک من نبودی، من لایق انسان بودن بودم، پس هرکاری از دستم برومد برات انجام دادم. تو لایق توجه من نبودی، من لایق روح آزاد و قلب سبک بودم، پس ابرازش کردم.تو لایق بودن توی زندگی من و خاطراتم نبودی، من لایق داشتن تجربه های سخت، درس گرفتن و قوی شدن بودم پس خدا تورو سر راهم گذاشت .🌱

من همسرم نه ولی خودم دارم همین الانشم دارم اگ قرصمو مصرف نکنم صرع دارم

من همسرم برا اولین بار هفته پیش تشنج کرد ؛ دلیلش خستگی و کم خوابی و استرس و اینا بود 

داغونم دارم میمیرم از استرس ؛ امروز میبرم مغز و اعصاب گفته باید دارو مصرف کنه ک دوباره مغز فعال نشه ؛ فکر اینکه دوباره اتفاق بیفته داره از پا در میاره منو 😭

برا همین قضیه جدا شدن ؟ 

دقیق نمیدونم ولی نه فقط به همین خاطر نبوده

مشکلات دیگه ایم بوده بینشون من جمله وابستگی اون اقا به خونوادش و ...

من همسرم برا اولین بار هفته پیش تشنج کرد ؛ دلیلش خستگی و کم خوابی و استرس و اینا بود  داغونم د ...

اگه تشنج دوباره تکرار بشه تبدیل میشه ب صرع...

تشنج ب این راحتیا رخ نمیده حتما خیلی پشت سرهم استرس داشته‌..‌من یکی دوسال هررررروز مداوم ت استرس و دلهره بودم ک یه سال بعدش صرع گرفتم ب خاطر استرس و فکر و خیال و ترسیدن هام...

خیلی خیلی باید مواظب باشه دیگ تکرار نشه کنترل کردنش در اوایل خیلی سخته ایشالا چیزی نمیشع

دعا میکنید بچم صحیح و سالم به دنیا بیاد❤️
یعنی میگین امکان اتفاق دوبارش کمه ؟ 

اره چون تشنج سرما خوردگی نیس ب این راحتیا بیادو بره...حرفم اینه الان سابقه تشنج داره باید از هر لحاظ مواظب باشع

اره چون تشنج سرما خوردگی نیس ب این راحتیا بیادو بره...حرفم اینه الان سابقه تشنج داره باید از هر لحاظ ...

من استرسم خیلی شدیده 😭 تحت درمانم هستم قرص میخورم برا استرسم ؛ امکان داره منم تشنج کنم ؟ 😭

من استرسم خیلی شدیده 😭 تحت درمانم هستم قرص میخورم برا استرسم ؛ امکان داره منم تشنج کنم ؟ 😭

نه گلم اینطور فکرا نکن اصلا

من دو سه سال مداوم تو دلهره بودم دعوا بودم هرچقد بگم کم گفتم سنمم خیلی کم بود دیگ باعث شد صرع بگیرم بدنمم ضعیفه خیلی برا همین

ازین فکرا نکن ک استرس داشته باشی تشنج میکنی اونوخ باید بیشتر مردم تشنجی یا صرعی باشن