2777
2789
عنوان

بیاین یه خاطره از خواستگارم بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 28344 بازدید | 541 پست
یکی اومده بود خواستگاریم با درس خوندنم مخالف بود.گفت جرا میخوای بخونی گفتم چون ادمهای تحصیلکرده با ...

خوب گفتی

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه باحال 😂😂😂

منم سر خواستگاري شوهرم رفتيم اتاق برقا رفت البته شد ظلمات 

شوهرم پروژكتور گوشيشو اومد روشن كنه كه پدر عزيزم با سرعت تمام چنان پريد وسط اتاق هر دو سكته كرديم منم يه جيغ كوچولو زدم 👽

بعد برگشت گفت دخترم نگران نباش من اين جام 😒

يعني شوهرم با دهن باز فقط داشت بابامو نگاه ميكرد 

من خنگم برگشتم گفتم بابا شما نگران نباش منم اين جام 🙈

حالا خير سرم شوهرم اشنا بود فاميل بودن

Lilypie Pregnancy tickers

من زنداداشم مهد داشت بیشتر کارای هنری و نقاشیشو من انجام میدادم یه روز از همکاراش پرسید کار خودته زندداداشم گفت کار خواهر شوهرم خانمه گفت ما دنبال یه خانم هنرمندیم برای داداشم زنداداشم عکس داداشمو نشون داد گفت خواهر شوهرم این تیپ قبول داره اگه غیر اینه نیاین

بالاخره اومدن وای پسره کچل شکم گنده تیپش مثل بابا بزرگا من انقدر اونروز گریه کردم ولی خواهرمو زنداداشم فقط میخندیدن الان یادم میاد کلی میخندم اصلا اجازه ندادم با من صحبت کنه واقعا اعتماد به نفسی هم دارن اینجور آدما  

موندنی راهشو پیدا میکنه.....رفتنی بهانشو.....  
منم مادرشوهرم با خواهرشوهرام دفعه اول اومدن خونمون. تازه از راه رسیده بودن هنوز ک و ن شون نرسیده به ...

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!