2777
2789
عنوان

دعوای همسرم با خانوادش

140 بازدید | 9 پست

من و همسرم سر اینکه یه روز زودتر بریم خونه مامانش یکم بحث داشتیم ، که به خانوادش هم فهموند موضوع بحثمون سر رفتن به خونه اوناست ، ما هم که رفتیم اونجا کلا باهم  حرف نمیزدیم ، اونم با خواهرش سر یه مسئله دیگه بحث کردن مامانش اینام به همسرم گفتن تو زندگی ما دخالت نکن اینم ناراحت شده سه هفتست باهاشون حرف نمیزنه و نمیره خونشون ، تلفناشونم جواب نمیده ، مامانش هم بعد بیست روز اینا به من زنگ زد دیروز گفت بیایین منم به همسرم گفتم قبول نکرد چیکار کنم بنظرتون؟ اونا الان فکر میکنن کار من بوده چون من یکم سر اینکه هر هفته پنجشنبه جمعه ها اونجاییم مشکل داشتم برای همین کاملاً فکر میکنن کار منه چیکار کنم؟ آشتیشون بدم یا کاری نداشته باشم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خوبی شما قرص دیاموند رو خوردین تموم کردین؟ چقدر کم کردین باهاش  من امروز روز اولم بود خو ...

سلام عزیز ، بله من تموم کردم و هیچ تغییری نکردم 😐😐 ثابت ثابت موندم 

سلام عزیز ، بله من تموم کردم و هیچ تغییری نکردم 😐😐 ثابت ثابت موندم 

وای منم همینطور

حیف پولم😢

منم تبریزم از پیج باربی شو خریدم اونم تبریزه یروزه برام ارسال کرد دیگه ازش هیچی نمیخرم حرومش بشه الهی

صلوات برای مادرم🌹عضو گروه آبی مانکن های زیبا🫶🏼💓
وای منم همینطور حیف پولم😢 منم تبریزم از پیج باربی شو خریدم اونم تبریزه یروزه برام ارسال کرد دیگه ...

البته بدنا متفاوتن فکر کنم چون دوست من با دیاموند ۲۱ کیلو لاغر کرد ولی من دو دوره مصرف کردم هیچ فرقی نکردم