2777
2789
عنوان

استقلالم رو گرفتن

837 بازدید | 40 پست

من حدود یک ساله که ازدواج کردم.خونه م واحد رو برویی مادر شوهرمه.زن فوق العاده خوبیه ولی انتظار داره من هر روز برم باهاش بشینم.و اینکه از خونه بیرون میرم بهش بگم من دارم میرم که مثلا نگران نشه.در صورتی که تو مجردی مامانم اصلا نمیپرسید کجا میری؟

و این بهم بر میخوره.شوهرمم اصرار داره بگم ولی من حس میکنم اینجوری استقلالم از بین میره.

حالا هی بهونه میگیرم که باید از این خونه بریم.به نظرتون چه کنم؟

كاش ميشد لحظه ها را پس گرفت...!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظر من که حساس شدی. اصلا به استقلال مربوط نمیشه

حرمتها که شکسته شد مسیح هم که باشی، نمیتوانی دل شکسته را احیا کنی... آنچه در دستت بود، امانتی پنهان بود که حراج شد، آنچه نباید بگویی گفته شد، فاجعه را یک عذر خواهی درست نمیکند! حرف، حرف ویران کردن دل است، نه دیواری خراب کنی و از نو بسازی!

وای آره حتما از اون خونه برید 

اتفاقا منم شرایط تو رو داشتم و یک سال شرایطم همین بود .

بلاخره با کلی زحمت از اونجا در اومدم

و اومدم جایی که یک ساعت و نیم فاصله داریم 

خیلی خوبه و از شرایطم لذت میبرم

کیا قبول دارن؟؟؟؟
.
.
.
در ملتی که مردمانش با عطسه ایی از هدفشان دست میکشند،
پیشرفت یک توهم است.

بنظرم با اینکار میخواد سر ازکارت دربیاره شاید واقعا منظوری نداره دوسه بار که نگفتی متوجه میشه که دوس نداری کسی توکارات دخالت کنه

باورکنید فمنیست مفهموش مردستیزی نیست.مفهموش برابری حقوق زن و مرد در هر زمینه ای اعم از جنسیتی،اجتماعی،سیاسی و شخصی،شکستن بندهای جامعه مرد سالاری و مرد محوره..(بانوی فمنیست ایرانی داری اشتباه میزنی)البته برخیا🤔🤔🤔😘😘😘مفهوم زن بودن اسارت نیست.
خوبه مث من تو یه اپارتمان دو خوابه با مادرشوهر و برادرشوهرت نبودی!!!! یعنی من یه انباری کوچیک دستم ب ...

یا خدا 

چیکار می کردی ؟ چرا خونه ی خودت نرفتی ؟

کیا قبول دارن؟؟؟؟
.
.
.
در ملتی که مردمانش با عطسه ایی از هدفشان دست میکشند،
پیشرفت یک توهم است.

بابا کوتاه بیا.اینا لوس بازیه ...

لوس بازی نیست اوایل میگفتم اطلاع میدم دیگه چیزی ازم کم نمیشه که!بعد ها مثلا گفتم میرم بیرون پرسید کجا؟؟؟با چی میری؟؟؟کی میای؟؟؟  

كاش ميشد لحظه ها را پس گرفت...!