2777
2789
عنوان

یه تلنگر

528 بازدید | 14 پست

گاهی وقتها کمی خودخواه بودن چیز بدی نیست. اگر دیگران را عادت بدهی که همیشه آب میوه ی مانده ی ته دستگاه آب میوه گیری سهم تو باشد یا کتلت زیادی برشته شده، یا بدمزه ترین آب نبات مانده در ظرف شکلات یا هر چیزی که دیگران دوستش ندارند؛ به مرور این می شود سلیقه ات، میشود سهمت! هیچ کس هم نمی گوید:"آه چه موجود فداکار و دیگر دوستی". بد نیست گاهی برای خودت بهترین و خنک ترین نوشابه ها را باز کنی. چرا سهم تو نرم ترین بالش نباشد یا بهترین یادگاری از سفر، یا سرگل غذا یا حتی ساعتی از برنامه ی دلخواه تلویزیونی؟ گاهی باید مثل ملکه ها رفتار کرد. باید به دیگران فهماند در وجود هر زنی غیر از یک موجود فداکار همیشه قانع، ملکه ای زندگی می کند که گاه باید عصای سلطنتش را بالا بیاورد محکم و شق و رق بر زمین بکوبد تا دیگران یادشان بیاید قرار نیست همیشه سهم تو از پست ترین چیزها باشد. یادت باشد تو ملکه ی زندگی ات هستی. سلطان قلبها، نه فقط مسکن و مرهم دردها....

من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم

امیدوارم همه خانم ها توی زندگیشون خوب و شاد باشن و خوب زندگی کنن 

من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم

وای من همیشه از خودم میگذرم واسه شوهرم...من شوهرم خیلی خیلی شکموئه وقتی میریم رستوران من کم میخورم که باقی غذامو بخوره یا ۲دست سفارش میده منم حماقت میکنم غذای ارزون سفارش میکنم که بهش فشار نیاد....همون لحظه از خودم بدم میاد اما دست خودم نیست از بچگی اینجوری یاد گرفتم..دقیقا عین مامانم هستم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاملن موافقم

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!

واقعا عالی بود .... 

ادم هرطور رفتار کنه همون طور هم باهاش رفتار میکنن .... 

منم خیلییییی از خودم میگذرم ، ب خاطر بقیه .... 

رفتار بدی نیستاااا اما زیادیشم خوب نیست

☀☀☀ "تو" صبح باش ...! من تمام شب های تاریخ را تاب می آورم ...!
وای من همیشه از خودم میگذرم واسه شوهرم...من شوهرم خیلی خیلی شکموئه وقتی میریم رستوران من کم میخورم ک ...

منم از این کارا خیلی میکنم ...

☀☀☀ "تو" صبح باش ...! من تمام شب های تاریخ را تاب می آورم ...!
وای من همیشه از خودم میگذرم واسه شوهرم...من شوهرم خیلی خیلی شکموئه وقتی میریم رستوران من کم میخورم ک ...

عزیزم کم کم خودت رو عوض کن

وقتی اینطوری رفتار کنی شوهرت براش عادی میشه و دیگه حس نمیکنه فداکاری کردی

و اگر زمانی گله کنی میگه مگه من خواستم ؟ 

شما فداکاری میکنی و قطعا بعضی جاها دوست داری جواب این از خودگذشتگی هات رو ببینی ولی چون از نظر اطرافیان کاری نکردی پس پاسخ مناسبی هم نمیگیری.

چون مامانامون اشتباه کردن دلیل نمیشه ما هم اشتباه کنیم، باید عبرت بگیریم . 

منم مثل شما بخاطر همسرم از خیلی چیزهام گذشتم.علتش تربیت مادرم بوده.اما جدیدا یه نفرو میبینم که خیلی خودش و مادرش به خودشون احترام میذارن و دیگران هم به اونا احترام میذارن.

نتیجه گرفتم ازخودگذشتگی الکی نکنم و برای خودم ارزش قائل بشم تا دیگران هم برام ارزش قائل بشن.

سلام نگار جون. مثل همیشه عااالی    

سلام عزیزدل . خوبی ؟ دلم تنگ شده 

بیشتر بهمون سر بزن عزیزم 

از حرفهات انرژی میگیریم