2777
2789
عنوان

دلم میخواد خدمتکار داشته باشم

249 بازدید | 12 پست

خیلی دوست دارم خدمتکار داشته باشم یعنی یه نفر که دائم خونه مون باشه ولی مامانم نمیذاره، آخه دو تا بچه دارم و بیشتر وقتا مامانم خونه ماست، ولی من دوست دارم یکی باشه که امر و نهی ش کنم ، مامانم میاد لطفه دیگه نمی تونم چیزی بگم ، بگم این کارو کن اون کارو کن، شوهرمم میگه اگه میخوای کسی رو بگیری باید تنها نباشه وقتی نیستی  مامانتم بالا سرش باشه، مامانمم میگه کسی رو بگیری من دیگه نمیام چون راحت نیستم، مرخصی زایمانمم داره تموم میشه باید برم سر کار، گیر کردم واقعا😕 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صرفا میخوای امر و نهی کنی؟ 

خب یکی بگیر روزی دوساعت همون تایمی تو خونه ای بیاد کاراتو بکنه 

ولی من خودم به شخصه اینجوری نمیتونم به کسی اعتماد کنم که دائم خونم باشه 

به 

درد و دل نکن با هیچکس، به جاش با یه مشاور خبره صحبت کن.......با اینکار وجهه خودتو حفظ کردی، بقیه برات ترحم الکی نمیکنن و مهمتر اینکه راهکار درست و درمون گیرت میاد به جای حرفای خاله زنکی:) منظورم درد و دل حضوریه

من خودم مادر ۲ بچه ام درک میکنم سخته با کارا خونه 

ولی کاش از کلمات مناسب تری استفاده میکردین وجود مادر شما تو خونه یه نعمت بزرگ کی بهتر از مادر خود آدم. 

به غریبه ها اونم تو این جامعه سخت اعتماد کرد .

بازم اگه خیلی میل به امر و نهی دارین خب پرستار خدمتکار بگیرین  . 

مادر دو دختر زیبا 💕

بابا منظورش اینه که بهش بگم دقیقا چکار کنه 

سلاااامممم من عاشق دایناسورام 😁🦖🦖🦖🦖 میدونستین تیرکس میتونه تو یه بار بلع ۲۰۰ کیلوگرم گوشت رو بخوره؟ یعنی من و همه خانوادم باهم 🥴🥴💀☠🤯🤯 لطفا با دایناسورا مهربون باشید😇😇❤

مامانم همه اش با یه چی ور میره، مثلا صبح اول گیر داده به گلام، شروع کرده شاخ و برگ اونا رو چیدن، بعد رفته سراغ لباس زمستونیام، بهش میگم اونا رو ول کن من دیشب نخوابیدم بچه مریض بوده بیا اینو بگیر من برم دراز بکشم، بچه رو گرفته اومده میگه چرا گوشی دستته بخواب

من خودم مادر ۲ بچه ام درک میکنم سخته با کارا خونه  ولی کاش از کلمات مناسب تری استفاده میکردین ...

میل به امر و نهی ندارم، منظورم اینه بهش بگم این کارو بکن اون کارو نکن اونم گوش بده، مامانم فقط کار خودشو میکنه