2777
2789
عنوان

خانم‌هایی که خانواده همسرشون یه شهر دیگن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 570 بازدید | 44 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه اینا تقریباً ماهی یبار و میان

سعی کن از در دوستی و صحبت بهش بگی

مثلا پریودی رو بهانه کن

ک وقتی میان‌پریودم اذیت میشم‌و... زیاد اصرار کن که تو شرایط مساعدتری بیان

متاسفانه مردا رو مادراشون خیلی حساسن

من ۱بار اومدن از کارای خواهرشوهرم حرصم گرفته بود خیلی با شوهرم بداخلاقی کردم هنوز ک هنوزه بعد ۲سال میکوبه تو سرم‌ک خانوادم‌اومدن تو بداخلاقی کردی 

من شوهرم اینجوری نیست هفته ای یه بار زنگ‌میزنه حالشون میپرسه اونا خودشون هروقت بخوان بیان هماهنگ میکنن که اونم سالی دو سه باره ولی درکل زیاد اهمیت نده چیز مهمی نیست ممکنه برا شوهرت سو تفاهم پیش بیاد و رو‌رابطتون تاثیر بذاره 

من شوهرم اینجوری نیست هفته ای یه بار زنگ‌میزنه حالشون میپرسه اونا خودشون هروقت بخوان بیان هماهنگ میک ...

م شوهرم هر روز حرف میزنه علاوه بر اون شرایط اومدن باشه مثل تعطیلی اینا هم تعارف و اصرار می‌کنه

ارع تاثیر میزاره اما واقعا منم خستم اصلا این اخلاقشو دوست ندارم 

م شوهرم هر روز حرف میزنه علاوه بر اون شرایط اومدن باشه مثل تعطیلی اینا هم تعارف و اصرار می‌کنه ارع ...

اگر خانوادش زیاد نمیان و تعطیلات همش خونه درگیر مهمون داری نیستی یه تعارف ارزش نداره ذهنتو‌درگیر کنی 

سعی کن از در دوستی و صحبت بهش بگی مثلا پریودی رو بهانه کن ک وقتی میان‌پریودم اذیت میشم‌و... زیاد ا ...

ببین یه چیزی اینکه هر کی از شهرشون بیاد اینجا من تعارف کنم و دعوت کنم منطقیه؟

همیشه نه اما میان در حد یکی دوروز

راستش بنظر من چیز خاصی نیست بهرحال پدر مادرا دلشون تنگ میشه دیگه اگر شوهرت بخاطر شما حضور خانوادتون تحمل میکنه شمام باید متقابلا همینکارو بکنید 

راستش بنظر من چیز خاصی نیست بهرحال پدر مادرا دلشون تنگ میشه دیگه اگر شوهرت بخاطر شما حضور خانوادتون ...

این توقع ک حتی مثلا دوست پدرشوهرم میاد شهر ما برای کارش ما زنگ بزنیم دعوتش کنیم چرا چون اون تو این شهره این منطقیع