2777
2789
عنوان

من چجوریم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 50 پست
کاری به این تفکراتت ندارم،به خودت مربوطه،جدای از درست و غلط بودنش،ولی دین تو اسلام نیست،دین خودساخته ...

قضیه حضرت موسی و اون چوپون رو میدونی؟

خدایا هزاران هزار بار شکرت 🌄

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۳۴ سالمه باسوادم هستم

خب خداروشکر

منم نگفتم بی سواد هستید گفتم یا اینوری یا اونوری

اینایی که نوشتید رو به هر کی بگید تسمه تایم پاره میکنه انقد تناقض داره

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
این آرامش،نیست. اسمش،راحت طلبیه و بهش میگن دین داری سلیقه ای

بپذیریم این تفکرات مطلق گرای شما باعث دین زدگی امثال من میشه

به ولله اگه بپذیریم دنیا جای قشنگتری میشه

تا حد زیادی بعضی جاهای قرآن با زندگی امروزی نمیخونه منم عقل و منطق دارم انسان بالغی ام فرق خوب و ب ...

اگر درست تفسیر بشه تک تک جملات قرآن با زندگی امروز میخونه.

خدایی رو‌ که قبولش دار و همون خدا بهت عقل و منطق داده ، خودش انقدر توانمند و داناست که قرآن جوری نوشته بشه که در هر زمان مناسب باشه عزیزم .

خوب و بد نیست ، شرع و عرف حساب میشه .

البته درسته نباید قضاوت کرد درصورت نیاز میشه کمک کرد و راهنمایی.

به هرحال هرکسی رو تو قبر خودش می‌ذارن .

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

خب خداروشکر منم نگفتم بی سواد هستید گفتم یا اینوری یا اونوری اینایی که نوشتید رو به هر کی بگید تسم ...

مهم اینه که من اسیبی به کسی نمیزنم

انسانیت برام مهمه و خدای خودمو خیلی دوست دارم

اگر درست تفسیر بشه تک تک جملات قرآن با زندگی امروز میخونه. خدایی رو‌ که قبولش دار و همون خدا بهت عق ...

اینکه تو قران درمورد قوانین بردگی اومده تو این دوره زمونه دیگه برده داری یا کنیزداری مرسوم نیست این یه نمونه

اسی کامنت آخرم میزارم و میرم،حوصله ی ادامه ی بحث بی فایده رو ندارم

سبک زندگیت،تفکراتت،علایقت،هیچکدوم به ما مربوط نیست و به خاطرش کسی قضاوتت نمیکنه،ولی سر جدت اسم خودتو مسلمون نزار،مسلمونی که باازدواج سفید موافقه!!بیشتر به بهاییا میخوری،شایدم تاپیکت کلا هدفمنده

روز خوش🖐️

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

اسی کامنت آخرم میزارم و میرم،حوصله ی ادامه ی بحث بی فایده رو ندارم سبک زندگیت،تفکراتت،علایقت،هیچکدو ...

شما وقتی بمن بگی نامسلمون خودش توهینه

روز خوش

بپذیریم این تفکرات مطلق گرای شما باعث دین زدگی امثال من میشه به ولله اگه بپذیریم دنیا جای قشنگتری م ...

مطلق گرایی نیست. اسمش بندگی بی چون وچرای خداست..همون خدایی که قبولش داری. قواعد وقوانین زندگی رو در کاملترین دین واخرین کتاب اسمانی بیان کرده.وتعبیر  وتفسیرقران کار ساده ای نیست.که خودت بتونی احکامش رو دربیاری..اگر میگی من خودم عقل دارم خوب وبد تشخیص میدم. پس پیامبر وامامان واسه چی بود؟ وحی ونزول قران واسه چیه؟ کارشما مثل اینه که بگی من میرم مدرسه.دلم خواست درس میخونم دلم‌نخواست مشق نمینویسم. امتحان هم ازمن نگیرین.. ولی اخر سال باید قبول بشم..پس فرق شما بااونی که خوند ونوشت وامتحانشو خوب داد باید کجا مشخص بشه؟ 

پارسا پسرمامان😍
مهم اینه که من اسیبی به کسی نمیزنم انسانیت برام مهمه و خدای خودمو خیلی دوست دارم

پس به نظرت چرا امام حسین با یزید بیعت نکرد ؟ میتونستند راحت بدون خون و خونریزی در کنار هم زندگی کنن زندگی کنن دیگه نه میدونی چون امام حسین در مقابل گناه ایستاد در مقابل ظلم در مقابل فساد طبق این گفته شما مفاهیم مثل امر به معروف اصلا معنایی ندارن 

اینکه تو قران درمورد قوانین بردگی اومده تو این دوره زمونه دیگه برده داری یا کنیزداری مرسوم نیست این ...

ببین درسته قرآن درمورد رفتار با برده و... توضیح داده اما صرفا منظور خدمتکاری که تو خونه ات کار می‌کنه نیست .

اسیرهای جنگی هم گفته میشه .

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

مهم اینه که من اسیبی به کسی نمیزنم انسانیت برام مهمه و خدای خودمو خیلی دوست دارم

آسیب این نیست که حتما چاقو برداری بکنی تو چشم طرف عزیزم ، همین که شما افکارت و عقایدت کسی رو سمت گناه و شک و ..سوق بده آسیب زدی و‌حق الناس میاد گردنت .

البته که انسان باید اراده خودش قوی باشه ولی خب