2777
2789
من همون موقع خوردم ولی داخل ریخته شد . خیلی میترسم

همون موقع بخوری اثر می‌کنه 

مردا اکثرا نه پوست دارن جلو گیری کنند و نه دوست دارن کاندوم استفاده کنن

باید همیشه اورژانسی داشته باشی 

تنسی هم داشته باش 

اما اگر به زور هم بخوان انجام بدن یا همسرشون رو باردار کنند  نمیشه مقاومت کرد ! 

من بچه نمی‌خواستم و خیلی مشکل داشتم با ازدواج 

برای همین به زور باردارم کرد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون موقع بخوری اثر می‌کنه  مردا اکثرا نه پوست دارن جلو گیری کنند و نه دوست دارن کاندوم استفاد ...

من شوهرم اصلاااااا نمیخواد خودش خیلی حالش بد شد معذرت میخوام واضح حرف میزنم . یعنی کامل داخل ریخته شده بوده 

سریع رفت اورژانسی گرفت شاید ۵ دقیقه طول کشید . ولی تجربه ی اولیه این اتفاق میترسم

ناخواسته ینی چی مگه میشه من این تو کلم نمیره اصلا.

بله عزیزم میشه منم میگفتم همچین چیزی نمیشه مگه میشه خودت نخوای و نفهمی باردار شی تا خدا بهم نشون داد بله میشه و نتیجش شد این الان۱۸هفتمه

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔
من موندم چطور عروس عمه و خواهرشون میان در مورد قرص اورژانسی خوردنشون صحبت میکنن بی حیایی بی داد میکن ...

منو جاریم با هم راحتیم یوقتا به هم مشورت میدیدم ولی این ی موردو  روم نشد ازش بپرسم

بله عزیزم میشه منم میگفتم همچین چیزی نمیشه مگه میشه خودت نخوای و نفهمی باردار شی تا خدا بهم نشون داد ...

خدا برآن حفظش کنه عزیزم . منم آخر هفته وقت پریودمه باید تا اون موقع صبر کنم ببینم میشه یا نه

خدا برآن حفظش کنه عزیزم . منم آخر هفته وقت پریودمه باید تا اون موقع صبر کنم ببینم میشه یا نه

انشاءالله هر چی خیره برات پیش بیاد

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔