2777
2789
عنوان

بعد از مدتها که با ذوق منتظر قبض برقمون بودم😶😶😶😶

| مشاهده متن کامل بحث + 750 بازدید | 38 پست

احتمالا تو منطقه سکونت شما همون یخچال و مهتابی هم روشن نمیکنن

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

این برای همه رفته

من که تا بتونم مصرف میکنم 

چکار کنم به اینا باشه تابستون باید با بادبزن خودمون خنک کنیم زمستون با چربی گوسفند آتیش روشن کنیم

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احتمالا تو منطقه سکونت شما همون یخچال و مهتابی هم روشن نمیکنن

🤣🤣🤣

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

شناسه قبضمون هم هست سانسورش کردم

برای ما هم اومده که مصرف عادی داریم

اخه شناسه قبضمون هست.  از گوشی شوهرم فرستادم رو گوشی خودم شناسه رو حذف کردم

فیک نیست هر سال میاد

نه غیرممکنه.  چه اشتباهی. اصلا ما هیچی برق مصرف نکردیم

اخه من شنیدم اگه از یک سری وسایل برقی استفاده‌ نکنید ولی تو برق باشن ، باز هم مصرف دارن.

به هرحال این صفت صرفه جویی تو مصرف انرژی خیلی عالیه، واقعا تبریک بهت، هم برای منابع محدود کشورمون خوبه، هم برای جیبمون، هم برای دنیا و محیط ریست، امیدوارم همه مثل سما باشن

خب این حتما یه محصولی داره که میخاد بفروشه و اطلاعات قبض شما و بقیه ساکنین یه منطقه را گرفته برای تبلیغات چیز مهمی نیست

اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت می‌دهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری می‌کنند...