2777
2789
عنوان

همراه زایمانم مامانم نبود،🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 546 بازدید | 39 پست
[QUOTE=336897312]خداروشکر کن مادرت هست...برای ما که بعد ۴ ماه انتظار تو بیمارستان آمبولی ریه و شروع ...

همین که زودتر مامانم از بیمارستان مرخص شه...۴وماه واقعا زیاده...اولش ریه اش عفونت داشت بعدش قلبشم مریض شد عملش ک کردن ۳ هفته ای اوکی بود...بعدش امبولی ریه کرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همین که زودتر مامانم از بیمارستان مرخص شه...۴وماه واقعا زیاده...اولش ریه اش عفونت داشت بعدش قلبشم مر ...

آخی بنده خدا....خدا بهشون سلامتی بده سایه سوم مستدام..خیلی سخته مادر تو بیمارستان بستری باشه...من مامانم بعد آنژیو یک هفته موند مردیم وزنده شدیم

آخی بنده خدا....خدا بهشون سلامتی بده سایه سوم مستدام..خیلی سخته مادر تو بیمارستان بستری باشه...من ما ...

سایه اش نشد که مستدام شه...دست خالی برگشتیم خونه..غلسش دادن کفنش کردن...بردیم حرم امام رضا زیارت و برگشتیم شهر خودمون برای دفن

منم موقع زایمانم مادرم سرطان سینه عمل کرده بود ،خدا خیرشون بده دو تا خواهر شوهرام ،و زن عموم تو بیمارستان مراقبم بودن نوبتی ،از خدا میخوام بهترینها نصیب شون بشه و خواهر شوهرم دامنش سبز بشه

این دست تهی لبریز دعاست... الحمدالله کما هو اهله
کاش بتونم یه جا غیر بیمارستان جبران کنم

ايشالاسرسيسمونى بچش ايشالاسرجهازبچش يه تيكه بزرگ ميخرى من خواهرم جارى بزرگش خانوادش راه دورن تابرس خواهرمن كه تابحال بچه دارى نكردبودبلدنبودامارفتم بيمارستان كارهاى جاريش كرد