2777
2789
عنوان

صدا از طبقه پایین میتونه میره بالا؟وای خیلی استرس دارم لعنت ب من

| مشاهده متن کامل بحث + 5568 بازدید | 158 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام بله صدا میاد 

وقتی توی سالن بخوابم با اینکه بالش زیر سرمه اما وقتی همسایه طبقه پایینی مون حرف بزنه(بنده خدا صداشم بلند نیستا) ولی خب من ناخواسته و کاملا با وضوح بالا می‌شنوم 🥴

جهان پیوسته تا کی بر مدار ظلم میگردد/مگر در هم بریزد رادمردی این توالی را...

حالا نمیشه بگی چی گفتی؟😂😂😂

از دیار لرستان💙brj💙گوش کن پند ای پسر وز‌ بهر دنیا غم مخور.                              گفتمت‌ چون دُر حدیثی گر توانی‌ داشت هوش💫آنکه عمری در پی او میدویدم‌ سو به سو  ناگهانش‌ یافتم با دل نشسته رو به رو..........×دل میدهی؟! +مگر تو دل دادی؟×دل من خودش رفت ؛اصلا منتظر  امر من نماند...😍 این دو خط همینجوری رسید به ذهنم🙄جان چشات دیوانه بازیات بد شری‌ دسم‌ داد بد شری اسم داد...😄                             اگر ز کوی تو ، بویی به من رساند بادبه مژده، جان جهان را به باد خواهم داد 🦋حافظ🦋

آره من که دقت کردم هر وقت ما ساکتیم صدای حرف و تی وی طبقه ی پایین و قشنگ‌متوجه میشیم 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

من که صدای طبقه پایین رو می‌شنوم

اما واضح و  معلوم نیست چی میگن فقط یه پژواک صدا میاد 

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

اصلا نمیتونم این جور افراد و درک کنم.. اگر منظورتون صدای رابطه اس خب رعایت کنید فکر کنید بچه توخونه دارید حتما داد و هوار کنید؟ . یکی از همسایه های ماهم  با اینکه خیلی خانواده مقید مذهبی بودن ولی متاسفانه صدای رابطه شون تو پارکینگ بود 

وای🤦‍♀️🤦‍♀️

استرس نداشته باش عزیزم

شاید خواب بوده طرف 

شاید تلویزیونش روشن بوده و...

ممکنه اصلا نشنیده باشه

جهان پیوسته تا کی بر مدار ظلم میگردد/مگر در هم بریزد رادمردی این توالی را...