2777
2789
عنوان

كم كردن وزن و لاغري صورت

23884 بازدید | 45 پست

سلام

من نزديك 7 كيلو وزن كم كردم الان 51 كيلو شدم مشكلم اينه كه چند وقتيه شكمم سرجاش مونده بجاش صورتم داره خيلي لاغر ميشه .. چيكار كنم شكمم آب بشه و صورتم چاق  

ان الله بالناس لرئوف رحیم (خداوند نسبت به همه مردم رئوف و مهربان است)
سلام من از یه مربی بدن سازی سوال کردم گفتم میشه وقتی وزن کم میکنم صورتم لاغر نشه ...... گفت نه راهی ...

ولی من خیلیا رو دیدم صورتشون همون جور مثل اولشه ولی سایزشون کم میشه 😶

چیکار میکنن نمیدونم 😕

هنر زندگی کردن اینست که لذت را در ساده ترین و معمولی ترین اتفاقات پیدا کنیم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی من خیلیا رو دیدم صورتشون همون جور مثل اولشه ولی سایزشون کم میشه 😶 چیکار میکنن نمیدونم 😕

خوش به حالشون .. الان قصد دارم 3 كيلو ديگه هم وزنمو كم كنه اما خب واقعا بخاطر صورتم ميترسم

ان الله بالناس لرئوف رحیم (خداوند نسبت به همه مردم رئوف و مهربان است)
ولی من خیلیا رو دیدم صورتشون همون جور مثل اولشه ولی سایزشون کم میشه 😶 چیکار میکنن نمیدونم 😕

ولی من هرکس رو دیدم وزنش کم میشد صورتش هم میرفت......... بعضیا هستن فکنم استخون بندی صورتشون پهنه به نظر نمیاد

خوش به حالشون .. الان قصد دارم 3 كيلو ديگه هم وزنمو كم كنه اما خب واقعا بخاطر صورتم ميترسم

دقیقا منم یبار رژیم گرفتم اول صورتم آب شد بعد شکمم 

دکتر من گفت اگه میخوای صورتت لاغر نشه باید میان وعده های چربی سوز بخوری که فقط چربی اب کنی نه عذله.میان وعده هایی که بهم داد بین صبحانه و نهار پنج عدد بادام درختی و یک لیوان شیر.بین نهار و شام یک سیب.بعد شام یک کاسه ماست و خیار و دارچین.تحقیق کردم اینا چربی سوزن و کاری میکنن فقط چربی بسوزونی نه عذله

وزن 86-83-80-79-77-76-72-70-69وزن هدف55
این مربی بدن سازی که ازش پرسیدم حرفه ایه تو کارش خیلی و بسیار خوش هیکل 

ولی من واقعا به عینه دیدم تو اطرافم که صورتشون تکون نخورده ولی از نظر اندام خیلی لاغر شدن 

شما هم حرفتون متین دوست عزیز😊

ولی من واقعا به عینه دیدم تو اطرافم که صورتشون تکون نخورده ولی از نظر اندام خیلی لاغر شدن  ...

خب کاش میپرسیدی ازشون .... رازشون رو میفهمیدیم......منم الان باید پنج کیلو کم کنم میترسم کم کنم چون زشت میشم وقتی صورتم لاغر میشه

دوستم من تو چهارماه تقریبا 27 کیلو کاهش وزن داشتم خب وقتی لاغر میشی همه جای بدنت لاغر میشه صورتتم همینطور ولی باید حتما حتما از کرم لیفت صورت و گردن و دورچشم استفاده کنی که پوستت نیفته 

من از لاغر شدن صورتم خیلی راضیم چون چشمام درشت تر شدن-گونه هام برجسته تر شدن و چهرم کم سن تر نشون داده میشه   

موریانه ها حرامتان این تن که میخورید پر از حسرت های شیرین بود