2777
2789
عنوان

كم كردن وزن و لاغري صورت

| مشاهده متن کامل بحث + 23885 بازدید | 45 پست
دوستم من تو چهارماه تقریبا 27 کیلو کاهش وزن داشتم خب وقتی لاغر میشی همه جای بدنت لاغر میشه صورتتم هم ...

دوست عزيز كرم ليفت صورت مارك خاصي استفاده ميكني؟

ان الله بالناس لرئوف رحیم (خداوند نسبت به همه مردم رئوف و مهربان است)
خب کاش میپرسیدی ازشون .... رازشون رو میفهمیدیم......منم الان باید پنج کیلو کم کنم میترسم کم کنم چون ...

من فقط میدونم سیب پخته صورت رو پر میکنه بنظرم اومد شاید اینا اول اندام رو لاغر میکنن بعد با سیب پخته صورتشون به حالت عادی برمیگرده

هییییی کاش میپرسیدم 😕 

هنر زندگی کردن اینست که لذت را در ساده ترین و معمولی ترین اتفاقات پیدا کنیم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست عزيز كرم ليفت صورت مارك خاصي استفاده ميكني؟

لیراک خییییییییلی خوبه یه کمی گرونه 

اورال هم خوبه دوستم.

موریانه ها حرامتان این تن که میخورید پر از حسرت های شیرین بود   

آهان راستي اينم بگم من كلا پوست صورتم خشكه تو رژيم هم بدتر شد چند وقتي از روغن كرچك استفاده كردم خيلي چيز خوبيه خيلي ازش راضييم آبرسان فوق العاده اييه پوستم رو از اين رو به اون رو كرده

من فقط میدونم سیب پخته صورت رو پر میکنه بنظرم اومد شاید اینا اول اندام رو لاغر میکنن بعد با سیب پخته ...

اره ......... مربی ها بدن سازی هم خیلی پول میگیرن برنامه بدن برا تغذیه و ورزش.

لیراک خییییییییلی خوبه یه کمی گرونه  اورال هم خوبه دوستم.

ممنونم . روغن كرچك رو هم دوست داشتي استفاده كن چند چروك پيشونيم داره با همين روغن كرچك خوب ميشه

من جراحی بای پس کردم دوستم 

بعد جراحی میریم برای چکاپ ماهانه و ... یه تیم پزشکی هستند که مارو ویزیت میکنن دکتر تغذیه پوست و ... 

بهمون توصیه کردن حتما کرم لیفت صورت و گردن-دورچشم و حدالمقدور سینه استفاده کنیم برای اینکه پوستمون نیفته و همینطور RF خیلی میتونه کمک کنه به پوست تو این زمینه.

ممنونم . روغن كرچك رو هم دوست داشتي استفاده كن چند چروك پيشونيم داره با همين روغن كرچك خوب ميشه

چه عالی - ممنونم از راهنماییت

البته اینم بگما ضد چروک با لیفت کاربردش متفاوته عزیزم.

البته اینم بگما ضد چروک با لیفت کاربردش متفاوته عزیزم.

آهان بله متوجه ام واسه سفت شدنش هم يه ماسك طبيعي به صورتم ميزنم سفيده تخم مرغ يه مقدار عسل و چند قطره عصاره رازيانه خيلي خوب ميشه دوست داشتي امتحان كن . منم انشاللا اين كرم رو امتحان ميكنم ممنون بابت راهنماييت 

من پزشک تغذیه رفتم صورتم اصلا نریخت

خيلي هم خوب .. قرص مولتي ويتامين هم ميخوردي؟ چه ماركي؟

آهان بله متوجه ام واسه سفت شدنش هم يه ماسك طبيعي به صورتم ميزنم سفيده تخم مرغ يه مقدار عسل و چند قطر ...

واسه خودت یه پا دکتریا   

عسل رو شنیدم واسه لیفت صورت عالیهههههههههههه