2777
2789

جدیدا میبینم مردا زیاد زناشون رو گول میزنن و اصرار میکنن که ببخش و فلان پس بزارید از بلایی که سر همکارم اومد بگم

شوهر از اول بیکار و بی عار بود یعنی نصفه نیمه سرکار می‌رفت همه چی خوب بود تا پدر پسره میمیره و یک میلیارد بهش ارث میرسه بچه ها ما این پسر رو از نزدیک می‌شناختیم همین که ارث رو گرفت از این رو به اون رو شد اصن عجیب 

به زنش اصرار و دعوا که اگه آدم زندگی هستی مهریه رو ببخش نبخشی هر روز دعواست و همینه 

اینم ببخشید ولی خر خر می‌بخشه حالا میدونید من از چی این وسط می‌سوزم زن بدبخت چون شوهره نصفه نیمه سرکار می‌رفت نصف جهازش رو برای خرج خوراک فروخت که رو نندازه به کسی

همین که مهریه رو بخشید طلاقش داد 

دو هفته پیش پسره رو دست تو دست با دوست دختر جدیدش در حال خندیدن تو بازار دیدم

حالا این زن بدبخت کجاست؟ الان یکساله افسردگی شدید گرفته افتاده خونه هر کاری میکنن حتی از خونه بیرون نمیره نزدیک ۳۰ کیلو اضافه کرده 

همچین ارث زیادی هم بهش نرسیده که دور برش داشته😂اره ساده نباشید اونکه معلوم بود قصد بدی داره بعضی خانما دوس دارن خودشونو گول بزنن.. 

پندی برای یک عمر: نگذار مردم درباره ات زیاد بدانند🤞🎀💟🌾

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همچین ارث زیادی هم بهش نرسیده که دور برش داشته😂اره ساده نباشید اونکه معلوم بود قصد بدی داره بعضی خا ...

واقعا برا چوس تومن بعد نمیدونی چقدر فاز من عاشق زنمم میومد با یک میلیارد یه جوری رنگ باخت