2821
2789

دفعه بعد  سرت بالا نگیر دراز کشیده نکش

۶.۶.۶۶ رند بودیم وقتی رند مد نبود✌️ متاهل          خدایا ما مسجد نرفتیم.ولی دل کسیو نشکوندیم.ما روزه نگرفتیم.ولی حق کسیو نخوردیم.ما حج نرفتیم.ولی ابرو کسیو نبردیم ما وارث ایمانی.آنرا به منبر نفروختیم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بازوم با سیگار سوخته جاش هس .تا چن رور تتراسایکلین چشمی بزن عفونت نکنه بعد ترمیم کننده خیلی قوی بخر بزن صب وشب

تنهایی بزرگت میکنه ،آنقدر بزرگ که شاید دیگه هیچوقت تو زندگی کسی جا نشی

خودم نکشیدم داشتم روشن میکردم برای دوستم😂

هرجور حساب کنم تو صورت نمیخوره. پماد سوختگی داری آلفا بزن 

۶.۶.۶۶ رند بودیم وقتی رند مد نبود✌️ متاهل          خدایا ما مسجد نرفتیم.ولی دل کسیو نشکوندیم.ما روزه نگرفتیم.ولی حق کسیو نخوردیم.ما حج نرفتیم.ولی ابرو کسیو نبردیم ما وارث ایمانی.آنرا به منبر نفروختیم
عزیزم داشتم روشن میکردم فقط😂

بکش حرفشون گوش نکن

چرا دست پا چلفتی باشی میخوره😓😂 آلفا برای زخمشه یا ترمیم کنندس؟

مگه چیکار کردی قاشق داغ میزدی خودت کمتر میسوختی. هم سوختگی هم ترمیم میکمه

سوختی روی صورت زودتر از بدن خوب میشه با صابون بشور همون یه تیکه رو که هی خشک بشه بعد پوستشو بکن پوست حدید ک میاد ترمیم شدست قشنگ من رد ماهیتابه بود الان یادم نمیاد اصلا کجا بود 

زینک هم بزن